Nebojte se být sami sebou, vybízí v klipu Ghost in The Night producent Tome Prince

Nebojte se být sami sebou, vybízí v klipu Ghost in The Night producent Tome Prince

Tisk

tome prince 200Singl Ghost in the Night, který už si vydobyl své místo v éteru několika českých rádií, se dočkal své vizuální podoby. Je osobní zpovědí producenta Toma Prince, který se v něm vymaňuje z předsudků společnosti a vnímá ho jako možnost přiznat svoji orientaci.


„Dlouhou dobu jsem utíkal před strašákem ze skříně a bylo na čase se mu postavit. Být na kluky není raketová věda, ale předsudky, se kterými jsem vyrůstal, mi zkomplikovaly život.“ Došlo to až tak daleko, že se Tome poslední tři roky potýká se záchvaty úzkosti a paniky. Díky větší otevřenosti sám k sobě i k ostatním se mu ale daří své pocity lépe ovládat.

Dominantním prvkem videoklipu je chameleon, který je metaforou Tomových pocitů. „Celý život jsem chtěl jsem být vším, jen abych vyhověl okolí, ale nebyl jsem sám sebou. Chtěl bych povzbudit ostatní, aby se postavili svému strachu, protože nakonec se stejně nejvíc bojíme sami sebe,“ popisuje.

tome prince

Na singlu Ghost in the Night hostuje irský producent a zpěvák ZHIKO, který několikrát bodoval v Billboard Music Chart. Píseň vyšla v digitální distribuci loni v červnu a od té doby se drží v rotaci rádií Fajn a Dance.

Producent Tome Prince dosud zaznamenal největší úspěch se singlem Návyková s Benem Cristovao, který na YouTube přesáhl milion zhlédnutí. V únoru vydal Tome taneční skladbu Love Me Harder s videoklipem, kde mu zahostovala zpěvačka Lenny a Marcell, kteří si tak vyzkoušeli si tak jiný hudební žánr. Na konci dubna odehrál DJ set na Pražském Majálesu a podpořil tak projekt FUCK CANCER, který šíří osvětu v oblasti rakoviny mladistvých.

Více informací:
https://www.facebook.com/tomeprincemusic
https://www.instagram.com/tome.prince/
https://www.youtube.com/channel/UCkE89keamqI20MydeuCTPAA/featured


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Jak vychovávat děti – zásady úspěšné vladařky

MACHIAVELLI 200Každý, kdo někdy vychovával děti, ví, co je to za dřinu a kolik emočně náročných situací a případně žaludečních vředů může taková adrenalinová aktivita otevřít. Suzanne Evansová, matka čtyř dětí, o tom ví své. Získala dokt...

Divadlo

Švandovo divadlo uvede poetickou komedii Happy End. Dlouholetý pár v ní ztvární Bohdana Pavlíková s Lubošem Veselým

Happy End 200Poetickou komedii Happy End zvoucí diváky na návštěvu bytu dlouholetých manželů uvede Švandovo divadlo v Praze. Režisérem a spoluautorem inscenace je Daniel Hrbek, ředitel smíchovské scény, premiéra se uskuteční 25. března ve Studiu Švandova di...

Film

Hasičský bál jako jeviště světa

hori ma panenkoDigitalizace význačných českých filmů, která divákům slibuje intenzivnější umělecký zážitek jak díky vyčištěnému obrazu, tak zásluhou sytějších barev, pokračuje sice hlemýždím tempem, ale přece jen s prokazatelnými výsledky - po úhelné...