Zpěvačka Ina Urbanová oslaví narozeniny v klubu Kain

Zpěvačka Ina Urbanová oslaví narozeniny v klubu Kain

Tisk

ina200Rockerka Ina Urbanová (ex-Ina&Ring, muzikály Tajemství a Hair, film Kvaska) oslaví svoje narozeniny již tradičně v pražském klubu Kain v Husitské ulici. Její letošní koncert s doprovodnou kapelou se tam uskuteční v pátek 24. února od 21 hodin.

 

 

 

Ina Urbanová vydala koncem roku 2016 nové CD „Tak takhle asi jo…“, na kterém se sešlo hned několik hostů – Aleš Brichta, Vláďa Šafránek (ex-Harlej, nyní Walda Gang), Richard Tesařík (Yo Yo Band), Václav Upír Krejčí, Ivan Vodochodský a Zuzana Stirská (Fine Gospel Time). Tito umělci s Inou společně nazpívali píseň Atentát na lásku. Kromě tohoto songu na albu figurují i dva duety s Alešem Brichtou, přičemž píseň To nejsi ty úspěšně boduje v českých a slovenských rádiích, a také duet s Vláďou Šafránkem – Doteky.

Ukázky z nového CD je možné poslechnout zde: https://soundcloud.com/inaurbanova/ina-cd-tak-takhle-asi-jo-ukazky

CD bylo natočeno v sestavě:

Ina Urbanová – zpěv, vokály, piano, klávesy

František Soldán – kytary, vokály, klávesy

Zbyněk Haase – kytara

Roman Haase – bicí

Michal Žďánský – baskytara, vokály

Petr „Petroff“ Maliňák – piano, klávesy, vokály

A mimochodem – jako speciální host na narozeninovém koncertu vystoupí skupina Růžová budoucnost, která je výjimečná tím, že ji tvoří samí doktoři, mj. i veterinář, gynekolog a psychiatr.

Foto – www.inaurbanova.cz

ina1


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

David Urban: „Můj příběh, moje pravidla – takže postavy musí poslouchat a někdy i krvácet nebo zemřít…“

david urban200DAVID URBAN (*1973) se narodil v Praze, kde žije dodnes. Je šťastně ženatý, má dvě dospělé děti a pár koček. Už více než polovinu života pracuje u pražské kriminálky, což se odráží i v jeho literární tvorbě. Mezi jeho zájmy patří četba knih, ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Válečná nevěsta Jiřího S. Kupky

valecnaNevesta perexUpoutávka na román Válečná nevěsta (Jiří S. Kupka) udává, že poznáme Londýn za druhé světové války v době bitvy o Anglii, útrapy obyvatel, potíže uprchlíků, lásku pod německými bo...

Divadlo

Osmý ročník Pernštejnlove startuje předprodej a láká na Robina Ferra nebo Válku Roseových v podání Divadla Tramtarie

pernstejnlove-200Na pět červencových dnů od 25. do 29. července se Zámek Pardubice a jeho nádvoří, parkán i valy stanou dějištěm 8. ročníku divadelního festivalu pod širým nebem Pernštejnlove. I letos láká na řadu kvalitních divadelních představení, kte...

Film

Dvanáctý ročník festivalu Film a architektura představí nejlepší město na světě i hraný snímek z blízké budoucnosti

fa 200Mezinárodní festival Film a architektura se letos uskuteční opět na přelomu září a října. V termínu od 29. 9. do 4. 10. 2023 bude k vidění v Praze, Brně a v dalších městech po celé České republice i na Slovensku třicítka krátkých a celovečerních snímků zaměř...