Depeche Mode vydají dokument a koncertní film SPiRiTS in the Forest

Depeche Mode vydají dokument a koncertní film SPiRiTS in the Forest

Tisk

depeche mode200V návaznosti na celosvětový úspěch v kinech a chválu od fanoušků i tisku, vydají Depeche Mode dokumentární a koncertní film Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest. Album vyjde 27. března 2020 a již nyní si ho můžou fanoušci předobjednat.

 

Tento speciální čtyřdiskový (dva video a dva audio disky) box obsahuje kompletní zážitek a vyjde jak na DVD, tak na Blu-Ray nosičích. Na video discích fanoušci najdou kompletní dokument SPiRiTS in the Forest spolu s celým LiVE SpiRiTS koncertem, sestříhaným ze dvou show, které proběhly v rámci Global Spirit Tour v berlínském Waldbühne. Tento záznam zatím nebyl ještě nikde zveřejněn.

Na dalších dvou audio discích najdeme LiVE SPiRiTS soundtrack, živou audio nahrávku z vystoupení. Tento boxset je nezbytnou součástí sbírek všech dlouholetých fanoušků a sběratelů.

LiVE SPiRiTS audio CD Track list:

DISC 1
1. Intro
2. Going Backwards
3. It’s No Good
4. A Pain That I’m Used To
5. Useless
6. Precious
7. World in My Eyes
8. Cover Me
9. The Things You Said
10. Insight
11. Poison Heart

DISC 2
1. Where’s the Revolution
2. Everything Counts
3. Stripped
4. Enjoy the Silence
5. Never Let Me Down Again
6. I Want You Now
7. Heroes
8. Walking In My Shoes
9. Personal Jesus
10. Just Can’t Get Enough

 

depeche mode

Jak poznamel časopis Forbes, boxset Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest je novým zlatým standardem pro všechny koncertní filmy. Představu samotné koncepce dokumentu pojal režisér a dlouholetý spolupracovník Depeche Mode Anton Corbijn jako příběh šesti superfanoušků z různých částí světa. Ve filmu se jejich životy vymykají – všechny se velmi liší, kromě lásky k hudbě Depeche Mode a způsobu, jak hudba ovlivnila jejich životy. To vše se v závěru protne na berlínské show, která se uskutečnila v legendárním Waldbühne v roce 2018 v rámci celosvětového Global Spirit Tour, jehož se zůčastnilo více než tři milióny fanoušků během 115 vystoupení po celém světě. Hudba, včetně několika největších hitů kapely, a příběhy z dokumentu plynou hladce, osvětlují trvalou sílu Depeche Mode i jejich tvorby, která láme hranice a nakonec nás všechny sjednotí.

Jedna z největších filmových hudebních událostí loňského roku, Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest, se promítala na více než třech tisících plátnech v 80 zemích světa během loňského listopadu. Film utržil 4,5 miliónů dolarů a vidělo ho 220 000 diváků.

Předobjednávky: https://depechemode.lnk.to/SpiritsDVD

Více informací:
spiritsintheforest.com

Facebook – https://www.facebook.com/depechemode
Instagram – https://www.instagram.com/depechemode/
Twitter – https://twitter.com/depechemode


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Ondřej Ruml – zpěvák a muzikálový herec

ruml 200Herec Ondřej Ruml se z finalisty X-factoru dostal na dosky Divadla Kalich. O jeho současném působení v divadle i o zkušenostech ze soutěže se dozvíte v následujícím rozhovoru.

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Jónas - muž s nářadím

propast200V knihách se setkáváme s různými hlavními hrdiny. Američtí spisovatelé často píší o úspěšných obchodnících, právnících, lékařích, o obyčejném člověku už se tak často nedočteme. Za to na Islandu se obyčejnosti nebojí, a tak se v románu Nad propastí ...

Divadlo

Zábava aneb chi-chi, cha-cha, che-che

ypsilonka 200Začali jsme slovy dnes již jistě klasické pohádky. V té se snažili princeznu rozveselit učením smíchu. A smích, to má být přece zábava. A zábavu a její smysl si vzali na paškál v divadle Ypsilon prostřednictvím jednoaktového absurdního dram...

Film

O sborovém zpěvu a Black Sabbath

pk uvodkaPodivná kombinace? Ale reálná. Jako bývalého člena hudebního sboru mě zjištění, že Severský filmový podzim přinese i snímek o pěveckém sboru, velmi potěšilo, protože na léta, které jsme se spolužáky ve sboru zažili, nikdy nezapomeneme. Ale doložku...