Suvereno má nové album Prometheus 2, chystá se na tour

Suvereno má nové album Prometheus 2, chystá se na tour

Tisk

suvereno 200Slovenský rapper Suvereno navazuje na úspěch předchozí desky a vydává její pokračování s názvem Prometheus 2. Jako první ji mohli slyšet fanoušci na release party ve Výčepu Kabelovna, klubové tour k desce proběhne na podzim.

 

Hudebník Suvereno, jehož hudba srší pozitivní energií, vypustil do světa druhou část dvojalba Prometheus. Release party s koncertem proběhla v pražské veganské pivnici Výčep Kabelovna. „Akce proběhla úspěšně a zároveň mi po měsících bez řádného koncertu připomněla, jaké úžasné fanoušky mám! Spolu jsme vytvořili nádhernou energii. Opět jsem viděl ty nadšené tváře, které znaly už po pár týdnech texty nových songů zpaměti. To jsou pro mě ty nejhezčí hudební momenty a obrovská motivace do další tvorby,“ vzpomíná na release party Suvereno. Stejně jako na desce, ani na koncertě nechyběly poslední hity, jako například Samé dobré veci, kde hostuje Tomáš Klus, nebo Anima Mundi.

Další příležitost vidět Suverenovu show naživo budou mít fanoušci na podzim. „Prométheova pochodeň zazáří na podzimním klubovém tour a na oficiálních křtech alba, kde budou i hosté tohoto CD. A samozřejmě vzniknou další nový klipy k těmto novým písničkám a spousta jiných aktivit. Třeba speciální koncert na mém kempu Napojení koncem srpna v Tatrách,“ doplňuje Suvereno.

suvereno 1

Více informací:
IG Suvereno: https://www.instagram.com/suverenoprometheus/
FB Suvereno: https://www.facebook.com/SUVERENO.2hplus


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Kuly z Desmod by si na zábavě klidně zazpíval své písně!

desmod kuly 200Festivalová sezóna pomalu končí a my přinášíme rozhovor s Máriem „Kully“ Kollárem ze slovenských Desmod. Jaké byly letošní koncerty, jak vzpomíná na začátky kariéry a co si myslí o moderních technologiiích...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Klučičí knížky pro začátečníky – Dráček Mráček a Bubáček

altDaniela Krolupperová má tři dcery. Předpokládala bych, že bude psát hlavně holčičí příběhy. Přesto se hlavně v poslední době v její bibliografii víc objevují jako hrdinové kluci. Pro nejmenší čtenáře-začátečníky vydala vloni knížku

Divadlo

Divadelní Flora odstartovala ve velkém

altOd čtvrtečního večera probíhá v Olomouci jeden z největších českých divadelních festivalů, Divadelní Flora. Její 16. ročník přibližuje festivalovým návštěvníkům tvorbu režiséra Jana Mikuláška, v unikátní retrospektivě se loučí s p...

Film

„Nikdy se nevzdáme! Nikdy!“


Atentat perexJe pět minut po půl jedenácté dopoledne 27. května 1942. Reinhard Heydrich, zastupující říšský protektor, sedí na předním sedadle otevřeného Mercedesu a jede do úřadu. Je to pro něj den jako každý jiný. Netuší ale, že v ostré zatáčce...