Bonnie Tyler konečně míří do Česka

Bonnie Tyler konečně míří do Česka

Tisk

Bonnie Tyler 200Velšská zpěvačka Bonnie Tyler se po roční pauze vrací na koncertní pódia a těšit se mohou i její fanoušci v Česku. Koncert v pražské Lucerně proběhne 8. září, o den později potěší své fanoušky, kteří na ni přijdou do sportovní haly v Příbrami. V prodeji jsou ještě poslední lístky. Lepší dárek ke svým červnovým sedmdesátým narozeninám si tak přát nemohla.


Bonnie Tyler oslavila sice 8. června své sedmdesáté narozeniny, do důchodu se rozhodně nechystá. Naopak je prý díky povinné pauze odpočatá a už se nemůže dočkat, až znovu předstoupí před své fanoušky.

„Nemůžete si přát nic lepšího než být zdravá. Do důchodu se nechystám, končit kariéru mě nikdy ani nenapadlo, takže dokud budu zdravá, budu stále někde na turné. Dnes už to není jako dříve a trávím víc času i doma a užívám si zahrady. Zároveň jsem ráda, že si můžu vybírat a mít obojí,“ přiznala zpěvačka, která sice pochází z Walesu, poslední roky ale žije s manželem v Portugalsku.

Právě tam odtud nejspíš už počátkem září přiletí do Česka, kde jí čekají dva koncerty, které musely být kvůli pandemii koronaviru odložené. Tyler před časem přiznala, že v posledním roce neodkládala jenom jeden koncert za druhým, ale i návštěvu estetického salonu, který již roky navštěvuje a díky čemuž si i ve svém věku udržuje mladiství vzhled. V průběhu posledního roku ale zjistila, že další injekce možná ani potřebovat nebude.

Bonnie Tyler1

„Za několik desítek let jsem neměla v obličeji tak málo botoxu jako nyní. Pravidelně chodím každých šest měsíců, protože mít méně vrásek je dobré pro moje sebevědomí. Ale nevidím teď moc rozdíl. Možná už toho v sobě mám tolik, že už ani injekce nepotřebuji. Proto uvažuji, jestli vůbec po rozvolnění na další jít,“ svěřila se nedávno pro německý Bild.

Promotér Petr Větrovský z VDN Promo zase věří, že už jde o definitivně konečný termín a nebude třeba další odkládání. A vy můžete být u toho. Stále jsou totiž na Ticketstreamu k dispozici poslední vstupenky.

Příbram: https://www.ticketstream.cz/akce/bonnie-tyler-128423
Praha: https://www.ticketstream.cz/akce/bonnie-tyler-128243

Foto: Archív Bonnie Tyler, Tina Korhonen (copyright earMUSIC)


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

THOMAS ENGER: "Detektivku jsem zkoušel psát 15 let"

enger tomas200Jaké bylo vaše dětství? Protože pokud bychom soudili podle vašich knih, tak nic moc idylického ….
Narodil jsem se v Oslu roku 1973 do rodiny fyzioterapeutky a učitele francouzštiny a angličtiny (když bylo třeba i němčiny...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Vše, co jste chtěli vědět o vlcích, psech i člověku

Vlk pes clovek 200V nakladatelství Kazda vyšla další kniha o vlcích. Jmenuje se Vlk pes člověk a její hlavní myšlenkou je, že „vlk“, „pes“ a „člověk“ vůbec neexistují, nýbrž existuje jen mnoho různých lidí, psů a vlků.

Divadlo

Ďáblice – po čertech povedená inscenace

dablice perexPoslední premiéra letošní divadelní sezóny přivedla na prkna Městského divadla ve Zlíně Ďáblici. One woman a two men show, kterou na jevišti rozehráli Hana Tomáš Briešťanská, Zdeněk Julina a Zdeněk Lambor.

Film

Léto s Best film fest

altJiž podruhé se uskuteční ve čtyřech vybraných pražských kinech filmová přehlídka toho nejlepšího za posledního půl roku. Nejúspěšnější a divácky nejnavštěvovanější snímky budou na týden opět nasazeny do programů promítání a kdokoliv tak má možnost shlédnout to, c...