Tomáš Klus vydává svá nejnovější digitální alba v limitované edici na CD

Tomáš Klus vydává svá nejnovější digitální alba v limitované edici na CD

Tisk

TomasKlus 200Tomáš Klus vydá pro velký zájem fanoušků v limitované edici na CD svá dvě poslední alba, která původně vyšla jen digitálně. V zajímavě výtvarně pojatých obalech vyjdou CD Pět Pohromadě a ČAUČESKU již 23. července 2021.

 

 

„Politická“ deska Tomáše Kluse s výmluvným názvem ČAUČESKU tne do živého. Písničkář si nebere servítky a emotivně reflektuje současnou situaci. V produkci Jiřího Buriana a s faktickými vsuvkami investigativního novináře Jaroslava Kmenty jde o silné dílo. Na CD si je můžete pořídit od pátku 23. července stejně jako minialbum s pěti písněmi inspirovanými lockdownem, které Tomáš Klus nazpíval loni na jaře se svou ženou Tamarou. Album Pět Pohromadě dává posluchačům nahlédnout pod pokličku rodinné symbiózy, která nabádá k vnitřnímu zamyšlení a uvědomění si toho, jakou sílu má rodina.

Tomas Klus1

V prodeji se koncem června objevilo CD Elefantazie, které je studiovou nahrávkou písní z divadelního muzikálu režiséra Davida Drábka, hudebního skladatele Darka Krále a textaře Tomáše Belka s Tomášem Klusem v jedné z hlavních postav příběhu Josepha Merricka – takzvaného Sloního muže. 

Tomas Klus2

Zdroj foto: Martin Kubica

Více informací:
ČAUČESKU: https://www.supraphonline.cz/album/626316-caucesku/cd
Pět Pohromadě: https://www.supraphonline.cz/album/554966-pet-pohromade/cd

CD/ Elefantazie: https://lnk.to/ElefantazieID

https://www.tomasklus.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Festivalové otázky pro: Jirku Sýkoru (Tleskač)

200rozPřinášíme vám další rozhovor ze série festivalového ‚popovídání‘. Po koncertě partičky Tleskač na Benátské noci jsme se sešli s frontmanem Jirkou Sýkorou!

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Komiksoví Muži, kteří nenávidí ženy jsou kompletní

Larsson perexSlavná trilogie Milénium Stiega Larssona dobyla svět. Čtenáři po celém světě hltají romány s investigativním neúplatným novinářem Mikaelem Blomkvistem a hackerkou Lisbeth Salanderovou. Stejně tak milovníci audioknih naslouchají v...

Divadlo

Nahlédněte do běžného dne manželského páru v důchodu

Happy end perexMuž a žena, kteří jsou spolu 60 let. Jejich svět se v průběhu let vtěsnal do jednoho bytu a oni se postupně stali jeden druhému nejen nejlepším přítelem, ale především pomocníkem.

 

...

Film

Příliš osobní známost - kýč v novém střihu

POZ perexZatím se nezdá, že by slábl příliv slaboduchých kalendářových (či spíše telenovelních) historek, které se vesměs vyznačovaly odrazující umělohmotností prostředí, postav i zápletek. Patří sem zejména komedie jako Ženská na vrcholu, Poslední aristokrat...