Festival Balaton Sound otevře své brány už na konci června. Nyní zdražuje vstupenky na finální cenu

Festival Balaton Sound otevře své brány už na konci června. Nyní zdražuje vstupenky na finální cenu

Tisk

balaton 200Balaton Sound je jeden z největších a nejbarevnějších elektronických plážových festivalů v Evropě. V roce 2022 se vrací po dvouleté pauze a od středy 29. června do 2. července rozzáří pobřeží Balatonu svými hity Martin Garrix, Marshmello, Alesso, Timmy Trumpet a celá řada dalších. Přinášíme 5 důvodů, proč letošní ročník nesmíte vynechat! VSTUPENKY za zvýhodněnou cenu byly dostupné už jen do 15. června, potom jsou v prodeji již jen za tu nejvyšší cenu. Výrazná změna posune konečnou cenu permanentek o stovky korun. 


Perfektní EDM line-up

Každoročně Balaton Sound představuje to nejlepší ze světové elektronické scény a jinak tomu nebude i letos. Velké návraty k jezeru hlásí Martin Garrix nebo Dimitri Vegas & Like Mike. Dále se fanoušci mohou těšit na sety Aloka, Marshmello, Timmy Trumpeta nebo sledovat britskou star Becky Hill. Balaton je zkrátka defincí perfektně sestaveného party playlistu. Kompletní program i s časovým rozvrhem najdete na: https://balatonsound.com/cz/line-up/

Spojení dvou festivalů

Balaton Sound se spojil s kultovním festivalem B. my lake. Díky tomu přináší novou B stage a na ní světovou špičku mezinárodních DJs včetně techno legendy Richie Hawtina. Mezi další oznámené hvězdy patří Deborah De Luca, Sven Väth a mnoho dalších.

balaton1

Nové VIP prostory a skvělý festivalový areál

Samozřejmě, že Balaton Sound je hlavně velká party a zábava. Balaton je dějištěm festivalu a zároveň také největším sladkovodním jezerem ve střední Evropě. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž, kde si každý může dopřát zábavu dle svých potřeb. Od slunění a provozování vodních sportů, přes řadu sportovišť, posilovny až po adrenalinové atrakce. Navíc Balaton Sound je jedním z festivalů, kde se investice do VIP vstupenky opravdu vyplatí. Letošní festival představí čtyři nové jedinečné VIP prostory! Každá VIP zóna nabízí širokou škálu služeb od masáží a make-up salónu až po čerstvé nápoje při příchodu nebo exkluzivní večírky přímo vedle DJs na pódiu a dalších překvapení.

Giant Streets Theatre a Fashion show

Velkolepá produkce pouličního divadla má na festivalu obrovskou odezvu. Letos na Balaton Soundu budou legendární představení od Mirror Crew, Bubble on Circus nebo také úchvatná bubenická show v podání španělského souboru Brincadeira. Giant Street Theatre nabízí velkolepá pouliční divadla, ale ii spousta dalšího nehudebního programu bude bavit návštěvníky po celou dobu festivalu, jako jsou například i každodenní speciální Fashion show.

balaton2

Barevná a zábavná Elrow party

Tohle návštěvníci Balaton Soundu milují. Populární a barevné Elrow party. Svoji skvělou show přivezou toto léto i na Balaton Sound a na pomoc si pozvou speciální hosty, jako například hvězdy FISHER či Meduza nebo britský techno DJ a producent Jamie Jones a italský DJ Joseph Capriati. Navíc je připraven i zcela nový elrow VIP prostor s Rousseau efektem a exotickou džunglí s exkluzivními DJ sety a výhledy na hlavní elrow stage.

balaton 3

BALATON SOUND
29.června – 2. července 2022
Zámardi, Balaton, Maďarsko
Oznámená jména (A-Z): Archie Hamilton, Analog Balaton, Alesso, Alok, Bastian Bux, Becky Hill, Ben Böhmer (live), Blastoyz, Candyman, Carnage, Chris Liebing, Chuck & Perge, Cloonee, Collective Machine, Danny Tenaglia, Deborah De Luca, De La Swing, Denes Toth, Dimitri Vegas & Like Mike, Dillon Francis, Dj Pola, Episode1, FISHER, Franky Rizardo, Giolí & Assia (live), Giorgia Angiuli (live), HOT X, HVOB live (Clubset), Hernan Cattaneo b2b Nick Warren, Jamie Jones and Joseph Capriati, Jaffa Surfa & Garay, James Cole, Jonas Blue, Julian Jeweil, Ilario Alicante, Imanbek, Loco Dice, Lost Frequencies, Marc Maya, Martin Garrix, Marshmello, Malaa, Mateo & Spirit, Meduza, Metha, Miss Monique, Modestep (live), Moksi, Monolink (live), Nastia, Nervo, Nick Curly, Nusha, Paul Kalkbrenner (live), Paul Van Dyk, Pan-Pot, Poli, Raul Young, Reinier Zonneveld (live), Richie Hawtin, Rizkid, Robin Schulz, Sabee, Secret Factory, SanFranciscoBeat, Sikdope, Shabaam, Space 92, Sven Väth, Svetec, Timmy Trumpet, Tini Gessler, Toni Varga, Vini Vici, Viviana Casanova, Yellow Claw
Vstupenky: http://bit.ly/BSTICKETS

Více informací: www.balatonsound.com/cz/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Práce s dětmi musí procházet skrz duši!

200rozPři fotografování dětí je nejdůležitější navodit tu správnou a uvolněnou atmosféru. Díky tomu, že je sám tatínkem, je vůči dětské duši nesmírně vnímavý a citlivý. Ví, jak moc je pro dítě důležité, aby se cítilo dobře v cizím prostředí, jakým takový foto...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Sisi: Císařovniny hvězdy

Císařovninv hvězdy

Pokud máte rádi historii, romantické příběhy a obzvláště vše kolem císařovny Sisi, pak bude tato kniha pro vás tou pravou. Příběh císařovniny kadeřnice Fany Angererové zpracovala v knize nazvané Císařovniny hvězdy německá autorka...

Divadlo

Divadelní festival v Avignonu

avignon 200Největší, nejproslulejší, nejoblíbenější, nejnavštěvovanější... ještě mnoho dalších nej má divadelní festival  - či spíše festivaly - v Avignonu.

...

Film

Festival Všemi směry očima manažerky Marie Pokorné

altBěhem minulého týdne jste mohli zaznamenat článek o chystaném netradičním publicistickém festivalu Všemi směry, který se uskuteční 12. dubna v pražském Rock Café. Pozvání přijalo mnoho odborníků z oboru, ...