Daniel Landa vystoupí v O2 areně a slibuje fanouškům „nářez jako prase“

Daniel Landa vystoupí v O2 areně a slibuje fanouškům „nářez jako prase“

Tisk

Arena Landa200V sobotu 4. 11. 2023 konečně dojde k dlouho očekávanému koncertu Daniela Landy v nejprestižnějším koncertním prostoru České republiky. Po komornější akustické formě koncertů se zde příznivci dočkají divokého rockového nářezu. Kapela bude pro tuto jedinečnou příležitost rozšířena na více než 20 hráčů včetně hudebních nástrojů symfonického orchestru.

 

 „Za poslední roky mám hluboko uvnitř pořádně nabito a ten večer to vypustím ze řetězu! Bude to intenzivní, hluboký, strhující, hlasitý a divoký. Prostě nářez jako prase!“ vzkazuje Daniel.

Jeho tým pro tuto událost připravuje specifické výtvarné prostředí, které obří dávku emocí a energie znásobí. Tato výjimečná událost nebude opakovatelná v žádném jiném prostoru.

Koncert Daniela Landy v O2 areně vzniká ve spolupráci Bestsport a.s. a 2LANDA s.r.o.

Vstupenky pro veřejnost jsou v prodeji v oficiálních prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Arena Landa

DANIEL LANDA
4. listopadu 2023, 19:00, O2 arena, Praha


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Markéta Baňková: Do fiktivních světů se ponořuji na dlouho – od začátku do konce!

malickost200Těšila jsem se na rozhovor s touto českou autorkou, především s otázkou, do jakéhože stavu vědomí se dostává při svém psaní. Protože tohle je opravdu talent, ať si o Maličkosti myslíte, co chcete. Má talent se dostat do čiré fantazie, vést př...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Knížka na prázdniny – jakou vybrat?

prazdniny prazdniny v nebi 200Blíží se léto. Děti budou mít prázdniny, spoustu volného času a tak si myslím, že by měly občas otevřít knihu – ne zrovna s učivem, ale s nějakým příběhem. I tak si zopakují mnohé, co se dosu...

Divadlo

Vstupte do světa fantazie, příběhů a nevšedních úkazů! Vstupte do světa pouličního divadla!

AirGym Art company  šerosvět  3 (2)Ve dnech 12. – 18. července se koná již 15. ročník pražského festivalu pouličního divadla Za dveřmi. Čekají vás divadelní a novocirkusová představení v podání českých i zahraničních umělců, ko...

Film

Pražský výběr - Symphony Bizarre: Koncert na stříbrném plátně

prazsky vyber200Velkolepý koncert Pražského výběru na stříbrném plátně s názvem Symphony Bizarre ukáže vystoupení kapely v O2 aréně v prosinci roce 2016. Pražský výběr tehdy převedl divákům více, než jen rockový koncert. Ke svému výročí připravil bombast...