Do Prahy se po posledním vyprodaném koncertě vrací charismatický písničkář Jacob Lee

Do Prahy se po posledním vyprodaném koncertě vrací charismatický písničkář Jacob Lee

Tisk

jacob lee200Australský písničkář Jacob Lee se 15. března vrací do pražského Café V lese v rámci svého evropského turné The Lowly Lyrics Tour. Charismatický zpěvák nasbíral přes 250 milionů zhlédnutí na YouTube a 200 milionů streamů na Spotify, a to vše bez vydavatelství. Své desky si totiž vydává pod vlastním labelem Philosophical Records. V současné době dokončuje třetí studiové album s názvem Lowlyland, ze kterého už vypustil do světa několik singlů. Fanoušci se mohou na těšit na emocemi nabitý inteligentní pop a texty reflektující životní radosti i zklamání. Pražská show se uskuteční v režii Rock for People Concerts, vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut.

 

Lee byl uveden do světa hudby svým otcem, čtyři roky zkoušel štěstí jako busker, početnou armádu fanoušků si získal i díky skvělým výkonům v australské verzi talentové soutěže The Voice. Na kontě má dvě EP Sine Qua Non a Clarity, roku 2017 představil svůj dlouhohrající debut Philosophy. Stal se alter - popovou senzací, i když přiznává také překvapivé inspirace v heavy metalu a hip-hopu.

Jacob Lee se kromě hudby věnuje i digitálnímu umění. Jako tvůrce dokončuje řadu NFT projektů, které budou v blízké budoucnosti pravděpodobně definovat způsob, jakým umělci komunikují se svými fanoušky.

jacob lee

Rock for People Concerts:

4. 3. Don Broco + Sleeping With Sirens / PŘESUNUTO DO VĚTŠÍHO PROSTORU - SaSaZu
12. 3. Call Me Karizma / Café V lese - VYPRODÁNO
14. 3. Bloodywood / Rock Café - VYPRODÁNO
14. 3. Starset / Lucerna Music Bar
15. 3. Jacob Lee / Café V lese
15. 3. Attila + Special Guests / MeetFactory
16. 3. The Damned / MeetFactory - 2/3 VSTUPENEK PRODÁNO
1. 4. Cassyette / Café V lese
2. 4. Rare Americans / Fuchs2
10. 4. Hockey Dad / Rock Café
16. 4. Girli / Bike Jesus
28.4. The Hara / Café V lese - POSLEDNÍ VSTUPENKY
4. 5. Throw The Fight / Café V lese
6. 5. Skillet / Forum Karlín
9. 5. The Band Camino / Bike Jesus
14. 5. Måneskin / O2 arena - POSLEDNÍ VSTUPENKY
26. 5. Complete / Café V lese
4. 11. Rikas / Café V lese

8.-11. 6. 2023 – Rock for People 2023
SLIPKNOT, MUSE, MACHINE GUN KELLY, THE 1975
Billy Talent, Hollywood Undead, Incubus, Nothing But Thieves, Palaye Royale, Papa Roach, Simple Plan, X Ambassadors a mnoho dalších

Více informací:

FB událost: https://www.facebook.com/events/677893260216419

Vstupenky:
https://goout.net/cs/jacob-lee/szftdnu/?fbclid=IwAR3KQIJKIY0WXz8c-37rTA1dkfqw8aLH2I3u_8KE4lH5xhYHs0Y2MQ4REfI

ODKAZY:
WEB: https://jacobleeofficial.com/
Facebook: https://www.facebook.com/jacoblee
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HpEwm63k1_w


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

S odstupem bych po poslechu alba už zase mnoho věcí udělal jinak, říká Oldřich Bohadlo

bohadlo 200Někde tam jsi. To je název debutového alba náchodského tria BohadloBand, jejímž výhradním autorem je její kapelník, kytarista a zpěvák Oldřich Bohadlo. Jeho texty, melodie a zpěv jsou poznávací značkou skupiny, která se sice na první pohled může j...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

PAŘÍŽSKÁ NEZNÁMÁ ZAKOUTÍ

Tajnosti 200Pro milovníky tohoto krásného města na Seině je určena půvabná knížka Katii Chapoutierové  o málo známých místech, kam „cestovky“ své turisty nevozí a přesto nebo právě proto jsou velmi zajímavá.

...

Divadlo

My a vy. Vy a my. Žijeme ve skutečném světě

Nebezpeci preteceniperexNávštěva divadla je významnou společenskou událostí. Třeba však při ní dodržovat spoustu pravidel, díky kterým si herci a diváci rozumějí. Podle etikety si ale nejsme rovni, a tak pravidla platí pro každého jinak. Když to...

Film

Film JFK o pozadí atentátu na prezidenta Kennedyho konečně vyšel v režisérské verzi

jfk perexNa přelomu osmdesátých a devadesátých let byl americký režisér Oliver Stone (Četa, Narozen 4. července, Vítězové a poražení) na absolutním vrcholu, každý jeho film byl událostí a navíc dokázal vyvolat bouřlivé emoce, protože se vždy věnoval kontrover...