Electric Universe In The Church: Genius loci v Gabriel Loci v Praze

Electric Universe In The Church: Genius loci v Gabriel Loci v Praze

Tisk

electric universe200První ze série exkluzivních pop-up eventů před listopadovou show Electric Universe v pražském O2 universu s názvem Electric Universe In The Church se uskuteční 27. července v kostele sv. Gabriela v Praze. Stejně jako hlavní listopadová akce i tento prolog slibuje neotřelý hudební zážitek. Na klavírní koncert skladatele a producenta Karla Havlíčka v majestátní atmosféře hlavní lodi kostela, objektu Gabriel Loci, naváže live elektronický DJ set Karla Havlíčka v podzemní kryptě kostela a nabídne tak návštěvníkům ochutnávku z připravovaného vystoupení v pražském O2 universu.

 

Akce Electric Universe In The Church má navíc charitativní podtext, kompletní výtěžek ze vstupného bude věnován na nákup učebních pomůcek a hudebních nástrojů pro Školu Jaroslava Ježka, konkrétně Základní umělecké škole pro zrakově postižené.

„Electric Universe jsme od samého počátku chápali jako soubor několika satelitních projektů, které vyvrcholí listopadovou audiovizuální show v O2 universu. Jsme moc rádi, že můžeme představit první ze série našich pop-upů v podobě komorního vystoupení v kostele sv. Gabriela v Praze, který se skvěle hodí pro spojení těchto dvou zdánlivě nesourodých hudebních žánrů a jako bonus pomůže dobré věci,“ říká Martin Kučera, CEO agentury Lavo Events, promotéra akce Electric Universe.

electric universe1

Vstupenky na Electric Universe In The Church jsou v prodeji do 27. července do 18.00 hodin v síti GoOut v základní kategorii za 990 Kč. Kapacita prodeje je s ohledem na budovu kostele omezena pouze na 100 míst!

Electric Universe In The Church je součástí projektu Electric Universe, hudební a audiovizuální show, která 24. listopadu od 21 hodin v pražském O2 universu propojí hudební světy klasické a elektronické hudby. Večer zahájí koncert hudebního skladatele a producenta Karla Havlíčka. Na úvodní klasické skladby z jeho tvorby v moderním pojetí naváže elektronickým live DJ setem, obojí za doprovodu symfonického orchestru Stro.My Ensemble. Později večer se pak planetární systém přeskupí do čisté elektronické polohy v podání světových DJ hvězd, jako jsou Fritz Kalkbrenner, Jerome Isma-Ae a další.

electric universe plakat

Více informací je k dispozici na oficiálních stránkách akce na: www.electricuniverse.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Yael: „S Tinou sa mi spolupracovalo výborne. Je proste frajerka“

jael 200Slovenský rapper YAEL s exotickými kořeny vydává svoje první EP s názvem BAY B. Co nám o něm prozradil a jaké má další plány?

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Thriller Poslední lov úspěšně následuje Purpurové řeky

Poslední lovVynikající thriller francouzského autora Jeana Christopha Grangé s názvem Poslední lov úspěšně následuje jeho Purpurové řeky z roku 2001. Žádná z těchto knih není pro slabé povahy. Poslední lov vydalo nakladatelstvé XYZ pod společností...

Divadlo

Dějiny násilí. Autobiografický román o znásilnění na prknech Švandova divadla

dejiny nasili 200Dějiny násilí, adaptaci známého autobiografického románu Édouarda Louise, hvězdy francouzské literatury, uvede v české premiéře Švandovo divadlo. Příběh mladíka, který se stal jedné vánoční noci obětí zločinu, režíruje Tomáš Loužný patří...

Film

Rostou jako z vody a čekají na Ostrov

ostrov prebal perex

Ostrov (2005) je akční sci-fi velmi akčního režiséra Michaela Baye. Jeho filmy jsou pověstné tím, že při nich je nejen na co koukat, ale taky nad čím přemýšlet. Hlavní hrd...