Open air festival Heineken Balaton Sound oznamuje první část programu

Open air festival Heineken Balaton Sound oznamuje první část programu

Tisk

balaton 200Heineken Balaton Sound je jednou z největších open air akcí v Evropě s pečlivě vybraným a kultivovaným mixem rozmanitých headlinerů na poli elektronické hudby, kteří hrají v dechberoucím prostředí jezera Balaton v maďarském Zamárdi. Festival se vrací od 3. do 6. července 2024, kdy se na více než pěti na míru šitých scénách představí nejznámější světoví headlineři EDM a undergroundová jména z celého spektra house a techna, mezi nimiž nebudou chybět James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, John Newman, Marshmello, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, Ben Nicky, Will Sparks, NERVO, Switch Disco a Nick Moreno. Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání za pouhých 199 eur na www.balatonsound.com.



Od svého prvního ročníku v roce 2007 nabízí Heineken Balaton Sound skvělý poměr ceny vstupenek a kvalitního programu a za jeho organizací stojí tým legendárního festivalu Sziget. Heineken Balaton Sound je známý důrazem na každý detail a důkladným promýšlením pódiových designů. Festival na břehu Balatonu je jedinečný prázdninový zážitek s prvotřídním line-upem, za kterým každoročně přijíždějí milovníci hudby z celé Evropy, aby zažili vzrušení na hlavní scéně s obrovskou LED stěnou, krásu house a techno orientované B My Lake stage a mnoho dalších intimních scén po celém areálu, všechny se špičkovou technikou, světly a pořádnými zvukovými systémy.

Úžasná lokalita

Balaton je perfektní prázdninovou lokalitou, která nabízí ideální kombinaci festivalu a dovolené. Přes den můžete relaxovat v teplém a slunečném počasí u jezera, celou noc pak tančit na rozmanitý výběr největších světových elektronických umělců v přírodní lokalitě a zároveň je zde možnost podniknout roadtrip a prozkoumat hlavní město Budapešť. Festival nabízí vynikající VIP zážitky, které umožňují rychlejší přístup do areálu a možnost využít VIP zón s nadstandardními službami, hygienickými zařízeními, možností stravování a pití.

Manažerka projektu Heineken Balaton Sound Anna Filutás říká: "Naše úplně první oznámení jsme připravovali se skutečnými světovými hvězdami a miláčky našeho publika. Letos se k nám připojí např. držitel Grammy Purple Disco Machine, jedna z nejcharismatičtějších postav současné taneční scény James Hype a Paul Kalkbrenner, hvězda undergroundové elektroniky. Přijede Marshmello se svým novým albem a Timmy Trumpet, který na Sound vždy přiveze velkou energií. A také John Newman, který začíná svou novou éru na tanečním pódiu."

balaton2

Superstar headlineři

Line-up festivalu 2024 je opět odvážný a zahrnuje multižánrového maskovaného DJe/producenta Marshmello, jednoho z nejvýraznějších britských elektronických umělců Jamese Hypea, zpěváka, skladatele, ikonu a producenta Johna Newmana, který je na vrcholu žebříčků multiplatinových prodejů, a německého startéra klasických diskotékových večírků Purple Disco Machine oceněného Grammy.

Ohlášeni jsou také techno maestro Paul Kalkbrenner; belgická superstar Lost Frequencies; oceňovaný EDM hrdina Timmy Trumpet a australské duo, festivaloví favorité NERVO. Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno a Switch Disco doplňují první vlnu oznámení line-upu festivalu pro rok 2024. Další velká jména je budou následovat.

balaton3

Kromě hudby

Na festivalu Heineken Balaton Sound 2024 vás čeká nekonečné množství dobrodružství v podobě doprovodného programu, módních přehlídek, možnosti sportování, tanečních workshopů, techno jógy a mnoha dalších aktivit. Na festivalu si můžete vybrat z nepřeberného množství jídel včetně vegetariánských, bezlepkových a bezlaktózových variant. Na místě, ale i ve větších městech v okolí je k dispozici spousta různých možností ubytování všech kategorií.

Tuto nejpůsobivější open air party musí navštívit všichni milovníci festivalů, takže si nezapomeňte zajistit vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 již nyní.

O festivalu Balaton Sound

Balaton Sound je jedním z největších evropských elektronických plážových open-air festivalů. Koná se každoročně od roku 2007 na jižním břehu maďarského jezera Balaton a vystupují na něm live acts i DJs z celého světa, od undergroundových talentů až po mainstreamová jména.

balaton plakat

BALATON SOUND
3. – 6. července 2023
Zámardi, Balaton, Maďarsko
www.balatonsound.com/cz/
Vstupenky: http://bit.ly/BSTICKETS

@balatonsoundcz

Více informací najdete na www.balatonsound.com/cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zdeněk Žák: „Prosím seniory, aby nic nebrali osobně“

Zak perexU příležitosti premiéry laskavé komedie Kvartet v Divadle Bez zábradlí jsme vyzpovídali jednoho z protagonistů – Zdeňka Žáka. Hra nás zavede do penzionu pro vysloužilé operní umělce a bránice potěší typický britský hu...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Čtení (nejen) na záchod…aneb dejte šanci Povídkám toaletním

200litOliver Burian je muž mnoha profesí. Pracoval například jako výtahový technik, průvodce cestovního ruchu nebo jako ředitel jazykové školy. V mládí se dokonce aktivně věnoval sportu. Od letošního roku si do kolonky „Povolání“ může hrdě napsat...

Divadlo

Zlín kráčí Za kulturou krok za krokem

krok 200Za kulturou krok za krokem je název unikátní losovací akce, která sdružuje podnikatele s podobným zájmem a hlavně dělá radost. Firmy si navzájem přeposílají své klienty a dělají radost těm stávajícím. My vám v tomto článku představíme, co nabízí Městsk...

Film

Herec Lukáš Vaculík se představí v rodinné komedii „Tady hlídáme my“

tady hlidame my 200Nová rodinná komedie režiséra a scénáristy Juraje Šajmoviče, TADY HLÍDÁME MY (2021), byla slavnostně uvedena v předpremiéře na 53. Filmovém a televizním festivalu OTY HOFMANA. V hlavních rolích se představí Lukáš Vaculík, Jitka Jež...