Open Air Festival radí, jak do Panenského Týnce

Open Air Festival radí, jak do Panenského Týnce

Tisk

altJste těmi, kteří rádi ušetří nějakou tu kačku a ještě myslí na životní prostředí? Pokud ano, má právě pro vás Open Air Festival dobrou zprávu! Protože náš festival eko fanouškům rozhodně fandí, budete i letos moci využít  Jízdomat.cz, největší český portál zprostředkující spolujízdu. Pro ty, kteří preferují jízdu pohromadě s velkou partou kamarádů, případně si chtějí užít pohodlí dálkových autobusů, bude k dispozici, jako každý rok, kyvadlová doprava z Prahy přímo do festivalového areálu.

 

Open Air Festival si stojí za svou „zelenou“ filozofií a i letos pokračuje ve spolupráci s projektem Jízdomat.cz. Ten návštěvníkům festivalu nabízí jednu z variant, jak se levně, pohodlně a ekologicky dostat do Panenského Týnce a zase zpátky domů. Na stránkách www.jizdomat.cz stačí jen najít záložku Open Air  Festival Official v sekci Akce a školy, nebo použít widget Jízdomatu přímo na festivalovém webu.

alt

Jak to funguje? Pokud plánujete cestu svým autem a sháníte spolujezdce, jednoduše zadáte svou jízdu, nabídnete volná místa v autě ostatním, a pak už se jen domluvíte, kde k vám přisednou a jak se podělíte o náklady za benzín. Jestli se vlastním autem nechystáte, stejným způsobem máte možnost najít si „svého“ řidiče. Rozhodně se nemusíte bát, že hledání bude problém – Jízdomat.cz už má skoro 22 tisíc uživatelů a v jeden okamžik je vypsáno v průměru 900 jízd!

alt

Dalším způsobem, jak dorazit na festival ohleduplně, je zvolit hromadnou dopravu.
I letos tak máte možnost využít kyvadlovou autobusovou dopravu z Prahy do Panenského Týnce, přímo před festivalovou bránu. Komfortní dálkové autobusy budou vyrážet z Nových Butovic do Panenského Týnce od čtvrtka do soboty a odvezou vás zase zpět do Prahy. Jednosměrné jízdenky za 130 Kč si můžete od
1. června rezervovat na festivalovém webu. V případě, že spoj nebude zcela vyprodaný, budou volné jízdenky k zakoupení přímo u řidiče. Kapacita je ale omezená, takže jedině s lístkem v ruce máte místo jisté.

O dalších možnostech dopravy se dozvíte na webu www.openairfestival.cz.

www.openairfestival.cz

Open Air Festival 2012 – 9. až 11. 8. 2012

Festival nabitý hudbou, energií a pozitivní atmosférou. Open Air Festival 2012 opět nabídne svým příznivcům jedinečnou kombinaci skvělé muziky, výborného divadla a adrenalinových sportů, včetně dalšího doprovodného programu.
Zatím se můžete těšit na: Fatboy Slim, Amy Macdonald, Rizzle Kicks, Booka Shade, Bloody Beetroots DJ Set, Gorillaz Sound System, Mando Diao, Nightwork, 100°C, Monkey Business, Support Lesbiens, Anna K, Monika Načeva, Please The Trees a sbor seniorů Elpida, Skyline, Wohnout, Živé kvety, Xindl X, Tomáš Klus, Zrní, Rybičky 48, Mandrage, Ivan Mládek, Uširváč a mnoho dalších hostů bude postupně zveřejněno na našich festivalových stránkách www.openarfestival.cz.

Zdroj foto: Open Air festival


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Tereza Tobiášová: „Někdy se člověk prostě blbě vyspí nebo nemá svůj den, takže říká blbosti nebo mu to nemyslí.“

tobiasova tereza 200Terezu Tobiášovou už nějaký ten pátek můžeme vídat jako moderátorku na úspěšné televizní hudební stanici Óčko. Za svou kariéru měla možnost poznat nespočet kvalitních českých interpretů a dělat ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Petra Braunová: „V tričku desetiletého školáka je mi dobře.“
ImageOd dětství miluji knížky, ale nikdy jsem netoužila stát se spisovatelkou. O to zajímavější a lákavější je pro mě se se spisovatelem či spisovatelkou setkat. I když popravdě mám před nimi jako známými osobn...

Divadlo

Holešovská Regata 2014 nabídne i divadelní zážitky

regata 200Čtvrtý ročník rodinného festivalu Holešovská Regata se koná 20. – 21. června v areálu holešovského zámku. Právě u zámku úspěšně proběhla rekonstrukce nádvoří, což nalákalo organizátory festivalu k uspořádání několika divadelních ak...

Film

Věrná, statečná, ryzí. Příběh o dívce, která se stala legendou

Mulan perexMulan (Yifei Liu) je divoká a nezkrotná dívka. Aby přinesla čest své rodině, měla by se vdát a být tichá a poslušná, ale tyto podmínky splnit nedokáže. Když císař (Jet Li) vydá nařízení, že každá rodina musí poslat jednoho muže, který vstoupí do a...