Videorecenze: Zhubněte jídlem a svou váhu si udržte napořád

Videorecenze: Zhubněte jídlem a svou váhu si udržte napořád

Tisk

zhubněte jídlemKuchařská kniha s vlastními fotografiemi od nutriční terapeutky Pavly Janovské radí čtenářům jak zhubnout a najíst se nejen zdravě, ale také chutně. Knihu vydalo v roce 2020 nakladatelství Dona.

 

 

 Podívejte se, jakou jsme pro vás připravili čtenářskou videorecenzi knihy!

 


Název: Zhubněte jídlem a svou váhu si udržte napořád
Autor: Pavla Janovská
Fotografie: Pavla Janovská
Žánr: kuchařka a zdravý životní styl
Vydáno: 2020
Stran: 190
Vydalo nakladatelství: Dona
Hodnocení: 90 %

Zhubněte jídlem a svou váhu si udržte napořád

http://www.dona.cz/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Lehce nostalgicky, silně melodicky a zvukově průzračně, to je nové album Luboše Pospíšila

Luboš PospíšilI když mám odmalička slabost pro sličné zpěvačky, v poslední době tíhnu po hudbě, kterou vyprodukovali bardi Vladimír Mišík, Michal Prokop a Luboš Pospíšil! Jejich poslední alba jsou totiž jedinečná, krásně vyzrálá...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Upečte si doma nějaký úžasný chleba

100 uzasnych chlebu200V nakladatelství Esence vyšla kniha 100 úžasných chlebů od světoznámého pekaře Paula Hollywooda.

 

...

Literatura

Enzo se vrací

kritik 200Netrpělivě očekávanou novinkou vydavatelství Host se letošní jaro stal druhý díl detektivní série Akta Enzo s názvem Kritik.

...

Divadlo

Filozof k smíchu, filozof k zamyšlení

200divV pražském Divadle Palace uvedli v říjnu komedii hru E. E. Schmitta Heslo morálka. Komedie současného francouzského dramatika a spisovatele, narozeného ve Francii a žijícího v Belgii, je popisem událostí jednoho dne v životě známého francouzského encyklope...

Film

ANIFILM začíná již za týden a představuje své porotce, hosty a program

anifilm perexMezinárodní festival animovaných filmů ANIFILM začne v Liberci promítat své filmy už za týden a na svém webu www.anifilm.cz již zveřejnil svůj denní program. Vedle programu mezinárodních i národních soutěží nejnovějších animo...