Joe Dispenza: Probuďte své božství

Joe Dispenza: Probuďte své božství

Tisk

Probuďte své božstvíPod pojmem „božství“ si lze představit „své pravé já plné vášně k životu“. Je vám něco takového sympatické? Pak se seznamte s Joem Dispenzou, který vám hned od prvních stránek vejde pod kůži, protože čím snadněji začít podobné téma než tím, jaké to je, když s námi cloumají emoce, následně myšlenky, a pak i ty činy vypadají podle toho.

Když pochopíme, co se v tu chvíli v nás děje, snadněji pak na dalších desítkách stránek vplujeme pocitově i v praxi do toho, jak tato svá jedovatá nastavení mysli a emocí změnit. Pomalu… jemně.

První meditace byla vteřinová

A musím tedy říci, že i ty další. V podstatě se svým životním stylem se nedostanu nikdy na víc než pár vteřin do blaženého pozastaveného stavu – ale i to stačí. To, když uděláte každý den, nejpozději třetí den začnete cítit snížení úzkosti během celého dne, zlepšení přemýšlení, rozhodování, a protože nebudete investovat energii do zbytečných smyček sebedestrukce, budete mít více energie na více užitečných věcí.

Nejprve mne tedy autor dostal přesným popisem toho, jak to vypadá, když je to špatně….

A podruhé pak tím, když jsem na vlastní kůži zjistila, že zastavit si mozek, byť jen na chviličku, má neuvěřitelně ozdravný účinek.

A pak to může být proces lecjak dlouhý, podle toho, kolik mu věnujeme času a jak se vyvíjí náš život. Naučíte se tu mnohé:

  •            Jak si odlehčit ve chvíli, kdy nejsme v rovnováze?
  •             Jak pěstovat povznesené emoce, pečovat o ně a uchovávat je v sobě, protože na těch roste nová budoucnost.
  •            Jak dobře spát, jak aktivovat šišinku a dostávat srdce i mysl do vzájemného souznění.

A možná bych ještě uvedla jednu chvíli, která mne přesvědčila v praxi. Chvíle, kdy jsem pocítila koherenci srdce. Tu chvíli, kdy je opravdu srdce, mysl a celý záměr života v rovnováze a září. Vyzařuje. A pak i přitahuje to, co přitahovat má.

Je to zázračný malý okamžik a uměním, a někdy i tvrdým drilem, je udržet si ho co nejvíce, pečovat o něj. Aby skutečně začal nést výsledky.

Není to jednoduché, nic tady není zadarmo a není to zázrak na počkání. Díky informacím o tom, jak funguje mozek, neurologickým výzkumům autora, jeho zkušenostem z workshopů, se postupně dostává čtenář do stavu, kdy to, co čte – je jeden velký aha efekt, o kterém nelze pochybovat. Někde uvnitř cítím, že takhle lidské tělo a mysl funguje.

Protože vím, že tak funguje, když nefunguje. A když funguje…to se musím naučit. Všechny knihy Joea Dispenzy jsou úžasné a jsou skvělými učebnicemi k tomu, jak se přeučit ve svých zvycích a emocích a začít žít život, jaký jste vždycky žít chtěli.

Probuďte své božství je knihou zatím poslední, zase obohacenou o nové poznatky.

O autorovi:

Dr. Joe Dispenza je uznávaný odborník v oblasti neurovědy. Svou práci podporuje nejen již známými výzkumy, ale se svým týmem a bezpočtem žáků provádí výzkumy vlastní. Nabízí nám v této, u nás nikoliv jediné, knize úžasné nástroje, které nás zavádí do zcela jiného vidění svého života – někdo tomu říká vesmír, někdo kvantový svět.

 Probuďte své božství

Vydalo nakladatelství Anch Books, 2020

Přeložila:  Hana Hanosková

Origilnál:  Be Supernatural

Hodnocení: 100 %

www.anch-books.eu


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Umění by nemělo být tvořeno jen v ukradených chvílích

Veronika perexVeronika Opatřilová, autorka úspěšného románu Počkej na moře, se stala patronkou naší literární soutěže Nejkrásnější milostný příběh. Slíbili jsme vám s ní rozhovor, tak tady je. Veronika na sebe prozradí, jakou literaturu má ráda, kdy začala p...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Magie duchovního života

magie duchovniho zivota200Od autora bestselleru Uprdelismus, Jana Menděla, jsme se v srpnu díky nakladatelství Esence dočkali jeho dalšího počinu – kouzelné knížečky s názvem Magie duchovního života. Nahlédněme do svého nitra a pojďme žít a p...


Literatura

Příručka mladých svišťů dostala (bohužel) nový háv

prirucka mladych svistu 200Příručky mladých svišťů vycházely v devadesátých letech a nakladatelství Egmont je zřejmě chtělo přivést zpátky do módy a vydalo ji jako další knihu z edice Kačeří příběhy.

 ...

Divadlo

Na road-movie? Jedině se slušným člověkem!

slusny-clovek200Jízda životem, i tak bychom mohli nazvat novou inscenaci Švandova divadla. Martina Krátká napsala a zrežírovala novou hru pro smíchovské divadlo na motivy novely Karla Čapka Obyčejný život. Nachystejte si jízdenky, revizor vašeho ž...

Film

Příliš tenká hranice mezi padoušstvím a hrdinstvím

zadusni obet perexZuří první světová válka. Rakouské impérium se pomalu, ale jistě blíží k svému konci. Komisař Mondl přijíždí z Vídně do malého českého městečka, aby vypátral pachatele vraždy mladého důstojníka, kterou místní četníci považují za...