Zapište děti na basketball!

Zapište děti na basketball!

Tisk

basket200Na několika místech v Praze v prvním říjnovém týdnů startuje basketbalová přípravka určená pro děti z první až čtvrté třídy základní školy.

 

 


Mgr. Roman Benčič – zakladatel CBBC PRAHA ATHLETICS říká, že budují generaci úspěšných hráčů, kteří se dokážou prosadit v neustále kvalitnější konkurenci na mezinárodním basketbalovém trhu. Hráče, kteří mají plně rozvinutý pohybový potenciál. Hráče, kteří si dokážou zachovat přehled a rozvahu pod tlakem situace díky efektivnímu tréninku, kterým u nich procházejí. „Máme zkušenosti, know-how, jasnou vizi a velikou chuť pracovat. Náš tréninkový program komplexně rozvíjí technické, kondiční, silové, rýchlostní parametry,“ zdůrazňuje dále.

Basketbalové přípravky v sezóně 22/23 klubu CBBC PRAHA ATHLETICS přináší dětem všestranný sportovní rozvoj, vysokou odbornost trenérů, zprostředkované zkušenosti z předních evropských akademií, účinné prostředky pro vytvoření širokých a pevných základů pro budoucí sportovní mistrovství.

V sezoně 22/23 jsou v Praze přípravky pro nejmenší děti na několika místech. „Realizujeme vizi, do které se vám vyplatí investovat úsilí, čas i prostředky,“ píší na webu.

  • Trénují dvakrát týdně
  • Tréninky mají komplexní charakter – tzn. předcházejí rané specializaci, která má negativní vliv
  • Pestré tréninky vytváří první základy pro úspěšnou sportovní budoucnost
  • Trénují s vášní i s láskou ke sportu ????

basket

Více informací: https://coachbencic.com/pripravka/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Na vánoční kapry se mi vylilo červené víno, říká poslankyně Jitka Chalánková

chalan 200Poslankyně sněmovny Jitka Chalánková (TOP 09) má k jídlu, eufemisticky řečeno, kladný vztah. Ráda jí, ráda vaří, ráda stoluje s celou rodinou, přidává i jednu vánoční historku s kapry polité červeným vínem.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Jak na veganství v kostce

vegan1Nakladatelství Smart Press vydalo novou příručku pro začínající vegany, ale i chytrou knihu plnou užitečných rad a tipů pro vegany stávající, ať už více či méně zkušené. Autorem je dlouholetý vegan Pavel Houdek. Co všechno můžete v publikaci...


Literatura

I zvířata mají city!

citova zivot zvirat perex
Knížky o zvířatech nejsou jenom pro děti. Vždy přitahovaly pozornost díky svému emocionálnímu náboji a dokázaly člověka dojmout. Nejinak je tomu s knihou německého lesníka Petera Wohllebena Citový život zvířa...

Divadlo

Lávka River Stage: nový rozměr divadla

Lavka River StagePosledního červencového dne startuje již třetí ročník originálního divadelního projektu na řece Vltavě Lávka River Stage. Pódium na hladině řeky, noční osvětlení a zajímavé vizuální zážitky už mají svou tradic...

Film

Vzhůru za Piráty!

altDruhý díl filmu Piráti z Karibiku s názvem Truhla mrtvého muže je možná nejzajímavějším pokračováním z celé filmové série.

...