Lunární kalendář Krásné paní na rok 2023 již v prodeji!

Lunární kalendář Krásné paní na rok 2023 již v prodeji!

Tisk

lunarni-kalendar-krasne-pani-s-publikaci-2023-9788075311160 (2)

Vánoce a nový rok se blíží mílovými kroky, proto nezapomeňte pomalu shánět kalendáře a diáře na rok 2023! Lunární kalendář Krásné paní patří k těm nejoblíbenějším a dobrá zpráva je, že je již nyní v prodeji! Představíme vám o čem tentokrát bude a samozřejmě ani milovníci zahradničení nepřijdou zkrátka. Pokud vás zajímá život v souladu s Měsícem, neváhejte! Lunární kalendář nebo diář Krásné paní může být navíc skvělým vánočním dárkem pro osobu, na které vám opravdu záleží.

Na lunární diář Krásné paní nedám dopustit. Kupuji si ho každý rok. Kromě toho, že se vždy dozvím přesné postavení Měsíce, mi v něm vyhovuje také menstruační kalendář a líbí se mi i popis všech svátků a významných dnů každého dne v roce. Perfektní je rozdělení každého dne už podle hodin, takže si můžu poznačit schůzku rovnou k údaji 15:00 a dát si tento čas do kroužku. Diář mi poskytuje dostatek místa, abych si mohla zapsat všechno potřebné na každý den a navíc se mi vejde i do kabelky.

Lunární kalendář Krásné paní pak každoročně věnuji svým blízkým pod stromeček. V čem je tento kalendář  jedinečný? Opravdu pečlivě a přesně popisuje postavení Měsíce po celý rok, v jaké fázi se nachází, kdy vstupuje do jakého znamení a přináší i rady a tipy, co je zrovna vhodné v danou chvíli dělat, ať už se to týká stravy, péče o tělo, vlasy či zahrádku. Krásná paní svým čtenářům rovněž každoročně nabízí tématicky zaměřenou knížečku, v níž bývají zajímavosti z historie nebo alternativní medicíny, různá zdravotní doporučení nebo rady a tipy, jak pečovat o své zdraví. Tentokrát je zaostřeno na starověkou Čínu. Balíček s lunárním kalendářem pak obsahuje i čínskou minci pro štěstí.

Pojďme se společně podívat, jaké produkty pro vás na příští rok 2023 Krásná paní připravila:

Lunární kalendář Krásná paní 2023

Tradiční Lunární kalendář Krásné paní obsahuje kromě rady na každý den podle postavení Měsíce ve zvěrokruhu i užitečný přehled dění na obloze roku 2023. Ve dvou publikacích si připomeneme starověkou čínskou filozofii, jejíž hlavní zásadou bylo usilovat o harmonickou jednotu mezi nebesy, zemí a člověkem. Dozvíte se, jak váš život nebo náladu ovlivní čínský rok vodního Králíka 2023.

Velká publikace obsahuje například:
♥ Kalendářní data roku 2023
♥ Hvězdy a souhvězdí – toulky noční oblohou
♥ Tradiční čínskou medicínu
♥ Čínskou mytologii
♥ Pozdrav Měsíci
♥ Na co se zaměřit každý měsíc v roce
♥ O které orgány se v daný měsíc starat se zvýšenou péčí
♥ a mnoho dalšího...

Malá publikace vám:
♥ Přiblíží dějiny starověké Číny
♥ Prozradí, co jsou to například Zlaté lotosy
♥ Představí filozofii jin a jang
♥ a mnoho dalšího…

Lunární diář Krásné paní 2023

Elegantní v krásně temně fialovém plátně vázaný diář vhodný do kapsy i kabelky.

Diář obsahuje:
♥ Důležitá telefonní čísla + prostor na přidání vašich důležitých čísel
♥ Kalendárium roku 2023
♥ Seznam jmen a svátků (+ šikovný přehled, kam si můžete napsat narozeniny a svátky blízkých)
♥ Prostor na vaše poznámky
♥ Přehled "éček" a tabulku kalorických hodnot vybraných (nejběžnějších) potravin a jídel
♥ a mnoho dalších užitečných informací...

Vnitřní rozložení diáře:
♥ Týdenní na šířku
♥ Den členěný i časově
♥ Obsahuje tipy z kalendáře (včetně fází Měsíce)

Malá publikace vám:
♥ Přiblíží dějiny starověké Číny
♥ Prozradí, co jsou to Zlaté lotosy
♥ Představí filozofii jin a jang
♥ a mnoho dalšího…

Měsíc zahradníkem Krásné paní 2023

Neocenitelná pomůcka pro osoby ryjící v zemi i jiné milovníky přírody, kořící se jejím zákonům. Vhodné pro všechny milovníky starých dobrých rad našich předků a plodů bez chemie. Vše je doplněno krásnými ilustracemi.

Měsíc zahradníkem poradí:
♥ Jak se (šetrně k přírodě) bránit škůdcům
♥ Které rostliny nesmí přijít k sobě
♥ S péčí o rostliny v jednotlivých měsících
♥ Jaký vliv má Měsíc na setbu
♥ a mnoho dalšího...

Najdete zde: prostor na poznámky, plánovací kalendář na celý rok a diář s tipy pro zahradníky a zahrádkáře

Malá publikace vám:
♥ Přiblíží dějiny starověké Číny
♥ Prozradí, co jsou to Zlaté lotosy
♥ Představí filozofii jin a jang
♥ a mnoho dalšího...

lunarni-kalendar-krasne-pani-s-publikaci-2023-9788075311160

Hodnocení: 100 %
https://www.krasnapani.cz/kategorie/kalendare


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Přesvědčit klienta, že moje práce je nejlepší, je pro mne důležité“, říká japonská stylistka Kumie Holý

Kumie & Petr HolyPod pojmem kimono si většina z nás vybaví tradiční japonský oděv se složitým vázáním, nošený při speciálních příležitostech. Japonská stylistka Kumie Holý však boří zaběhnuté st...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Joe Dispenza: Probuďte své božství

Probuďte své božstvíPod pojmem „božství“ si lze představit „své pravé já plné vášně k životu“. Je vám něco takového sympatické? Pak se seznamte s Joem Dispenzou, který vám hned od prvních stránek ve...


Literatura

Tajemství mé matky – pravda nebývá vždy příjemná

tajemstvi matkyKaždá rodina má svá tajemství – některá jsou menší a neškodná, ovšem najdou se i taková, po jejichž prozrazení už nebude nikdy nic takové jako předtím.

 

 

...

Divadlo

Petr a Lucie: Štěstí je tu a všechno ostatní je tam

petr a lucie 200Městské divadlo Zlín převedlo na velkou scénu novelu Romaina Rollanda, a to v muzikálové podobě. Za jejím vznikem stojí zajímavý příběh, protože toto dílo vzniklo díky náhodně objevené nahrávce slovenského muzikanta Deža Ursinyho a na je...

Film

Nevěstinec (Vzpomínky z domu lásky) aneb prostitutky nesuďme příliš přísně!

nevestinec 200Francouzský film „Nevěstinec“ režiséra Bertranda Bonella není novinkou. Promítal se již v roce 2011 a promítá se dál ve filmových klubech. Sáhla jsem tedy po DVD, které vyšlo letos v edici Náročného ...