Pyžamo dostalo nový župan! Kapela Mother’s Angels přináší nový klip

Pyžamo dostalo nový župan! Kapela Mother’s Angels přináší nový klip

Tisk

pyz 2Kapela Mother's Angels vydává nový videoklip k písni Pyžamo! Tu najdete i na posledním albu Boj z jara letošního roku, které v pražské Akropoli pokřtila skupina i s Michalem Hrůzou. Songu se podařilo dostat na vlny Radiožurnálu a několika regionálních rádií, takže klip prostě musel následovat.

 

Chytlavá melodie teď dostala i vizuální podobu, která odkazuje na původní klip, který kluci nechali natočit samotné fanoušky. Ti posílali své záběry v pyžamu, které byly složeny v hudební mozaiku. Nyní se Mother's Angels rozhodli v klipu na tuto úžasnou fanouškovskou spolupráci odkázat a vytvořili nové dílo, které vystihuje atmosféru zatím nejúspěšnějšího songu kapely. "Dosavadním úspěchem Pyžama jsme příjemně překvapeni a jsme moc rádi, že jsme k písničce mohli udělat tenhle klip," říká zpěvák Jakub Dryml. Vizuální stránku budou Mother's Angels dále rozvíjet, takže se fanoušci mají v brzké době na co těšit.

py 1


Kdo jsou Mother’s Angels?
Svébytná formace pocházející z uměleckého prostředí města Litomyšle, nabízí posluchačům pohled na další vzestupné kroky svého působení. Po osmi letech od založení ušla kapela kus cesty, na které posbírala nejen mnoho úspěchů, ale především si utvářela svou nezaměnitelnou tvář, kterou nyní představuje na novém albu.
Čtyři diametrálně rozdílní lidé, silné osobnosti s profesionálním přístupem vytvářejí vzájemným respektem a energií silnou hudební chemii. Svou novou deskou zavedou posluchače do vyšších dimenzí jeho vlastních pocitů. Přes to však neztrácejí výraznou energii známou fanouškům z jejich koncertů. Groove a srdečnost, s kterými otevírají nové obzory svojí tvorby, jsou hmatatelným důkazem o jejich stálosti. Na české hudební scéně překvapivě není těleso, k němuž by se Mother’s Angels dali přirovnat. Osobitost jejich hudby brání přímočarému začlenění ke konkrétnímu žánru. A právě na svou hudební různorodost kapela láká posluchače nejrůznějších a na první pohled možná i nesourodých hudebních stylů. Pestrobarevné melodie dávají v každé písni prostor k intimní komunikaci skrze české texty, na kterých si kapela zakládá. Poctivě propracované aranže, citelná atmosféra a obsah, kterým se kapela dotýká celé škály nálad, osloví vnímavého posluchače. Než se jim vydáte, připravte se na boj s přesvědčením o svém vlastním hudebním vkusu. Jeho šíři můžete s Mother’s Angels teprve skutečně poznat.

Klip k vidění zde:

Zdroj foto: http://facebook.com/mothersangels.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Každá z profesí mě obohacuje něčím jiným

archiv Jana ChládkovámZpěvačka, rozhlasová moderátorka a dramaturgyně Jana Chládková je velkou milovnicí zvířat, ráda cestuje a v roce 2023 vydala své třetí CD. Přiznává, že práce v rozhlase je také jejím velkým ko...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Upíři chystají na přeživší lidi Past

upiri200Nakladatelství Fragment přináší všem čtenářům, kteří si oblíbili dystopický svět amerického spisovatele Andrewa Fukudy, velkolepé finále jeho trilogie o upírech a lidech. Závěrečný díl nese název Past.

...

Divadlo

Rodina afektovaných egocentriků září na prknech Fidlovačky

hayfever 4Po jedenácti letech se Divadlo na Fidlovačce spolu s jeho diváky rozloučilo s úspěšnou hrou Guya Boltona a Williama Somerseta Maughama Julie, ty jsi kouzelná, v které v jedné z hlavních rolí excelovala Eliška Balzerová. Příznivci Elišk...

Film

Gangsteři ve dne spí

Bezec 200Film Noční běžec (2015) je novodobá klasika v žánru gangsterských filmů, životě v undergroundu, mimo zákon a pravidla společnosti. Ti špatní a sympaťáci jsou zde a zápletka filmu je tak zajímavá, že se vyplatí podívat na něj i vícekrát.