„Misska“ Veronika Kašáková v erotickém videu s přítelem!

„Misska“ Veronika Kašáková v erotickém videu s přítelem!

Tisk

miss 200Finalistka posledního ročníku České Miss Veronika Kašáková točí jednu reklamu za druhou! Letos v létě představila hlavní roli hned ve dvou reklamních spotech. První reklama byl vtipný skeč o netradičních metodách jistého vizážisty, který modelkám násilím máchá hlavu v kýblu s tea tree olejem. Druhé video je o poznání žhavější. Smyslná Veronika v něm svádí svého přítele!

 

 

O tom, že Veronika Kašáková je krásná žena, nesmí být ani pochyb. Kromě modelingových agentur si přirozeně krásné dívky všimli také reklamní agentury a režiséři. Zejména pak režisérka Ivanna Benešová, která mladou Veroniku obsadila hned do dvou velkých reklam. Oba spoty se natáčely koncem léta v Praze a výsledek je více než skvostný. Druhá zmiňovaná reklama, která je mimo jiné zaměřena na propagaci parfémů s feromony od značky Santini, je opravdu žhavým erotickým videem. Modelka v něm svádí mladého muže, líbá jej, nechává se svlékat a oba končí v posteli!

miss 1

 

Hlavní role s partnerem
Protože modelka sama sebe označuje za stydlivou, nabídla produkci, zda by jejího hereckého partnera nemohl hrát přímo její přítel. „Přišlo by mi zvláštní, že bych hrála vášnivé scény vedle neznámého muže. Proto jsem se zeptala, zda by nemohl mého filmového partnera hrát můj reálný přítel Milan. Ten s tím po krátkém váhání souhlasil. V smsce mi napsal, že by takové video mohla být hezká vzpomínka do budoucna, takže souhlasí. A produkci se také líbil, což mě ovšem nepřekvapuje,“ říká s úsměvem Veronika.
Pokud jde o samotný scénář, měla modelka přece jen malé obavy ze samotných scén. Podle smluv, které mají účastnice soutěže České Miss, je údajně zakázáno, aby na fotografiích či ve videu byly slečnám vidět prsa. Toho se obávala i Veronika. Nakonec ale díky šikovné kameře, stínům a kouzlu střihu v této eroticky laděné reklamě skutečně nic nedovoleného vidět není.
Bude z ní herečka?

miss 2


„Základem je, aby se herečka na place cítila vždy pohodlně a dobře. O to jsme se snažili i při natáčení s Verčou. Ta je ostatně velmi šikovná a vůbec bych se nedivila, kdyby se časem objevila i v nějakém českém filmu. Kamera ji miluje a ve všech záběrech vypadá dokonale. Pokud bude příležitost, ráda ji znovu někam obsadím,“ pochvaluje si spolupráci režisérka spotu.
Většina záběrů vznikla v noci v polovině září v centru Prahy, a to v designovém studiu Home Style Hulsta na Vinohradské. Natáčení probíhalo celkem prakticky celou noc. Naštěstí byla poměrně teplá letní noc. Díky náročnější postprodukci a retuším však video spatřuje světlo světa až nyní. „Klient na výsledek nespěchal, protože chtěl reklamu uvést na televizní obrazovky až těsně před vánocemi,“ vysvětluje autorka reklamy.




 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

My Odyssey - mentoringový program pro ženy ve sportu

mentoring perexV květnu 2022 odstartoval druhý ročník mentoringového programu pro ženy působící na manažerských či exekutivních pozicích ve sportovních organizacích, a také pro sportovní trenérky. Tento mentoringový program je organizován Komisí rovných...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Prodloužení léta anebo Kultura kombinovaná se sektem

IMG 20170907 171647Kulturní program, dostihy pro děti i pro dospělé, zábava i dobré občerstvení. V takovém duchu se odehrával 4. ročník ADison pikniku. Každý si mohl odnést elegantní klobouček, ochutnat p...


Literatura

Kiosek na pláži - dědictví za všechny prachy

Kiosek perexVybíráte-li si knihu na dovolenou a zároveň dáváte přednost románům s poněkud závažnějším tématem, než je plážová romantika, může být Kiosek na pláži Felixe Booma tou pravou volbou pro vás.

...

Divadlo

Ve Švandově divadle přistane Spitfire Company. Společná inscenace prozkoumá genderovou rovnoprávnost

svandovo divadlo 200Jedinečné spojení kamenného a nezávislého divadla nabídne nový titul Švandova divadla. Pro smíchovskou scénu ho připravuje autorská a režijní dvojice Petr Boháč a Miřenka Čechová, vůdčí osobnosti umělecké skupiny Spitfire Com...

Film

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

sucho200Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrá...