Začátek parníkové sezóny 2018 už se blíží

Začátek parníkové sezóny 2018 už se blíží

Tisk

Parník 18 driftmoonParník Tyrš po zimní pauze sundal plachtu a my Vám přinášíme velké jméno, které už nyní má velký světový význam a například u Armina Van Buurena v “A State of Trance” je jako doma. Těšíte se na velkou párty na Vltavě?

 



Nebude to nikdo menší než slovenský rodák Juraj Klička, kterého většina z Vás zná hlavně pod jménem Driftmoon! Právě ten v rámci tour ke své nové desce “Invictus” zavítá také do Prahy na ne úplně typické místo. Driftmoon nyní ukončil své turné po Asii a 12. května 2018 zamíří na parník Tyrš. Zde odehraje exkluzivní dvouhodinový set, ve kterém nebude jistě nouze ani o ochutnávky z chystané desky. Role předskokana se zhostí mladý pražský dj Thomas Verden.

Parník 18 driftmoon A4

Do diáře si tedy poznamenejte datum 12. května 2018, to se bude vyplouvat z pražského Rašínova nábřeží (tramvajová zastávka Palackého náměstí nebo Výtoň) přesně v 18:00.

Vstupné bude v prodeji před vyplutím za 300 Kč. Budeme se těšit na palubě!

https://www.driftmoonofficial.com/
https://www.facebook.com/driftmoonmusic
https://www.facebook.com/ThomasVerdenOfficial/
https://www.facebook.com/RiverpartyCZ/ 


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Seriál k měsíci čtenářů: Knihovny pro K21, Beroun

brezen-mesic-ctenaru 200Regály plné knih, u počítače dáma či pán, který obřadně přebírá vracené knížky a zapisuje nově vypůjčené. Místnost specificky vonící – tak voní jenom tištěné publikace, stojící jako vojáci v řadách. V sále tichý šum, jak...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Makléř = příběh nejen o chamtivosti a strachu

makler 200V nakladatelství Bizbooks ve společnosti Albatros Media vyšla na první pohled nenápadná, ale o to zajímavější kniha s názvem Makléř.

...

Divadlo

Hurvínek v neděli 2.5. 2021 oslaví neuvěřitelné 95. narozeniny

hurvinek 20095 je úctyhodný věk. Takového věku se obvykle dožívají pouze senioři! A Hurvínek je malý kluk. O to jsou narozeniny cennější. Mánička, která letos oslavila jednadevadesát tvrdí, že to nejsou kulatiny a že se to slavit nemusí, ale kdo by řeči ta...

Film

Velkolepá Bitevní loď připlouvá do našich kin

altAč to za okny mnohdy nevypadá, léto se kvapem blíží a s tím pomalinku začíná každoroční filmová sezóna plná nenáročných a zábavných kousků, u nichž by se měl divák hlavně pobavit a zapomenout na všednodenní starosti. První letošní vlaštovkou je Bitevní...