Vánoční mejdan Vypsané Fixy

Vánoční mejdan Vypsané Fixy

Tisk

vypsana-fixa-koncert-200Partička, která se seznámila na drogovém večírku. Ale pozor, nejedná se o žádnou východoněmeckou kapelu! Jen o jednu z nejoblíbenějších koncertních kapel u nás. Čtyři slunce, pardon, čtyři kluci ze San Piega se vracejí ze své krasojízdy u sousedů, aby mohli svým fanouškům nadělit ten nejlepší možný dárek. Vánoční koncert!

 

Ve čtvrtek 20. prosince se otestuje pevnost základů Lucerna Music Baru. Každý koncert téhle pardubické čtyřky je sám o sobě dost šílenou tančírnou, ale tento bude ještě o něco větší událost, a to hned z několika důvodů. Fixa si s sebou přiveze svou Podivnou dvojku, aneb dvojsingl, který už těžko někde jinde seženete. Jedná se o remake jednoho z nejslavnějších hitů 1982, jednoduše přejmenovaný na 82:

A zcela novou skladbu, která vznikla během koncertování na Slovensku s názvem 150 sekúnd slovenčiny:

CD se singly je limitované a tak ani na vánočním mejdanu není radno vyčkávat s nákupem. Máte rádi i „fixí“ módní doplňky? Pak určitě nezapomeňte okouknout nová tematická trička k 1982.

Kluci ze San Piega ale nepřichystali jen toto. Pro svoje fanoušky vytvořili anketu, kde se kdokoliv může zapojit do hlasování pro svou oblíbenou písničku a zvýšit tak šanci, že jí v Lucerna Music Baru uslyší. Anketu naleznete na eventu na jejich Facebookovém profilu (http://www.facebook.com/#!/events/308716032570162/?fref=ts ). Ale protože kluci nejsou žádný papírový hyeny, tak myslí i na ty, kteří se na koncert dostat nemůžou. Skoro všemohoucí japonskou „kittinku“ použila Vypsaná fixa jako prosbu směrem k fanouškům. Kdo nebude líný a vzpomene si, může donést hrníček právě s čičinou či jiným zvířátkem a kluci slibují, že je „rozdají dětem a ty pak budou mít radost“. A vzhledem k tomu, že mají rádi detaily, tak vzniklo k tomu i video:

Tak nějaký čapněte doma, či kupte „vše za 39,-“ a udělejte radost i těm nejmenším. Odměnou bude nejen dobrý pocit, ale pochválí vás možná i odvážní mladí muži z kapely Chiki liki tu-a, slovenské partičky, která přijede Fixu náležitě podpořit.

vypsana fixa vanocnio koncert

Klenot mezi vánočními koncerty už je za chvíli. Bude to destrukční, pro někoho splnění absolutního snu, pro někoho možná objev. Jisté ale je, že fanoušci se nemohou dočkat a samotná kapela taky. Tuhle událost si zkrátka nenechte ujít!

vypsana-fixa-koncert

Vypsaná Fixa – vánoční koncert a křest nového singlu
Místo a datum konání: Lucerna Music Bar 20. prosince 2012
Předprodej vstupenek: http://www.eventim.cz/

Zdroj foto: fotograf Radek Brázdil a fb profil Vypsané Fixy


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Začala jsem svým snům rozumět a vykládat je i druhým

Taťána KročkováNejdříve psala básničky, které, jak sama přiznává, byly spíše jakési přetlaky emocí a jejího silného vnímání. Pak přišly novelky ze života, v nichž mohla uplatnit svoji fantazii, která pracovala na plné obrátky. Později si jen t...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Modré stíny – druhý detektivní román Michala Sýkory

200stinyPoslední dobou se zdá, že autoři ze severu Evropy umí napsat správný detektivní román. Michal Sýkora dokazuje už druhou knihou, že umí napsat napínavý a spletitý příběh, který přesahuje přes mez žánru. To, co je přínosem severských autorů. A tady navíc,...

Divadlo

Zažijte atmosféru Glasgow ve Švandově divadle

johnny2 uvodkaV sobotu 17. října uvedlo Švandovo divadlo první premiéru nové sezóny. Hra skotského autora D. C. Jacksona se na české jeviště dostává po roce od její světové premiéry. Glagow, město s nejvyšší kriminalitou ve...

Film

Probudím se včera vás udrží v pozoru až do konce
ImageFilmů o mladých a nešťastných láskách či dospívání máme na skladě mnoho. Co takhle se vrátit do minulosti a změnit to, na co nejsme po právu hrdí, a nebo si jen jinak přeplánovat svojí budoucnost. Tak tohle se splnilo hlavnímu hrdi...