ABSOLUT DEAFERS jsou Zrození

ABSOLUT DEAFERS jsou Zrození

Tisk

ABSOLUTDEAFERS 200Absolut Deafers = nefalšovaná rocková vichřice z Ostravy, přináší na českou rockovou scénu mix syrové tvrdosti, melodiky, skvěle znějících metal-rockových riffu a především zpěváka, který s neuvěřitelnou hlasovou razancí a opravdovostí sděluje svými texty vize a poznatky své existence.

 

 

Na rockové scéně v Česku působí tři roky a vybrali si ji pro svá turné takové legendy jako Arakain, Kreyson,Citron, Vitacit, Horkýže Slíže a další.

Kapela účinkovala na festivalech Masters of Rock, Votvírák, Sázavafest,Basinfirefest, Preštenice a mnoha dalších. Za dobu působení na české rockové scéně ji na živých vystoupeních mělo možnost vidět více než 100 000 rockových a metalových fanoušku.

absolut deafers

Absolut Deafers vyráží na turné se svým novým projektem ZROZENÍ, kde představí nové CD ZROZENÍ, které obsahuje devět autorských písní s českými a anglickými texty. Absolut Deafers na CD ZROZENÍ přizval i hosty – operní pěvkyni Sylvii Bee, Jaroslava Bartone (Citron) a Aleše Bajgera (Progres II).

V rámci turné kapela odehraje 21 koncertů, přičemž zahajovací se koná 15. 11. 2013 v Želeči u Tábora a závěrečný se uskuteční až na jaře 12. 4. 2014 v Žiline.

absolut deafers tour



 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Všichni mě mají zaškatulkovaného jako stepaře, ale já na sobě makám a chci se posunout dál, říká Tomáš Slavíček

tom slavicek perexTomáš Slavíček je ve světě tance a stepu pojem. Několikanásobný mistr světa ve stepu, který patří ke špičce ve svém oboru, má ale široký záběr. Vedle práce trenéra a choreografa v Tap Akademy Prague a Tančírně Petra Čadka je tak...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Brutální Anděl smrti

andel perexS Richardem Sklářem a jeho hlavní hrdinkou Bo, jsme se měli možnost poznat minulý rok. Tehdy Bo místo klidného života po padesátce, musela vytáhnout starou výzbroj z let, kdy aktivně pracovala v tajných službách ministerstva vnitra, a bojovat na ži...

Divadlo

Divadelní hra „Spoutaný trávou“ zve děti i dospělé na originální loutky i stínohru

Spoutany travou 200Vyprávění nahého mnicha, císaře, generála a slona o životě, smrti i drobném hmyzu. Divadelní odpočinutí od světového chaosu s křehkými kovovými loutkami, zvuky a stíny. Již toto úvodní motto nastiňuje charakter divadelní hry „Spout...

Film

Šestý ročník filmového festivalu Expediční kamera putuje po ČR a SR, dorazí i do Doks!

EK-perexFilmový festival Expediční kamera odstartoval již 19. února v pražském kině Aero a festival následně putuje do dalších 220 českých a slovenských měst. Slavnostně ukončen bude 1. a 2. dubna v brněnském kině Scala. Na mnoha místech se můžete těšit na dop...