Vyrazte na akci Víkend bezsrstých plemen psů

Vyrazte na akci Víkend bezsrstých plemen psů

Tisk

naked dogs 200Víkend bezsrtých plemen psů se koná v krásné oblasti Železných hor u přehrady Seč v areálu autokempu v termínu 10.-12.6. Akce je určená nejen pro majitele psích naháčů, ale i pro ty, co je chtějí poznat. Můžete se těšit na spoustu zábavy s psími i lidskými přáteli.

 

Součástí programu je užitečný workshop od Viento První pomoc psa, který by měl být základem každého zodpovědného majitele psa.

Bude možnost vyzkoušet si báječný sport, který můžete v létě dělat se svým psem a to paddleboarding. Zapůjčení paddleboardů a lekci nám zajistí odborník v této disciplíně Lukáš Uncajtík.

Akce je nezisková, pořadatelé vybírají pouze příspěvek na program. Každý z účastníků dostane dárečky a nikdo neodejde s prázdnou. „Díky štědrým sponzorům se mohou návštěvníci radovat z krásných cen a tomboly, jejíž výtěžek pomůže těm, kteří neměli takové štěstí – pejskům o které pečují dobří lide z organizace Psí senioři v nouzi,“ dodává Renata Horová z I love naked.

naked dogs

Spolek Dovedeme z.s. dlouhodobě vede kurzy a mezigenerační setkání na Chodovské tvrzi (Praha 11) a zároveň pořádá sezónní procházky bezsrstých plemen psů (I love naked). První procházka proběhla v roce 2018.

Každý rok pořádají minimálně čtyři akce pro milovníky bezsrstých plemen psů. V roce 2020 se jim na akci Meet dog podařilo zapsat nový rekord ve spolupráci s agenturou Dobrý den, Pelhřimov: Nejvíce jedinců bezsrstých plemen psů na jednom místě. „Naše procházky navštěvují nejen majitelé bezsrstých psů, jejich obdivovatelé, ale také rodiny s dětmi. Naším cílem je vytvoření přátelského prostředí pro všechny, kdo chtějí pejsky poznat i pro ty co je mají,“ doplňuje Renata Horová.

naked dogs logo

Více informací:

https://www.ilovenaked.cz/

https://www.facebook.com/Ilovenaked/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Eva Turnová z Plastic People of the Universe: „Mluvit pravdu už se dnes nenosí.“

200rozEva Turnová působila jako baskytaristka ve skupinách DG 307 nebo Půlnoc, od roku 2000 má vlastní hudební projekt s názvem Eturnity a od roku 2001 hraje s kapelou The Plastic People of the Universe. Kromě hudby se v nedávné době začala věnovat i psaní a výt...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Chcete si rozjet nový web? Poradíme vám jak!

extra 200Nových internetových stránek vzniká v dnešní době jako hub po dešti. Jsou některé tak zajímavé a tak známé, že skoro nepotřebují žádnou reklamu. Jiné jsou tak skandální, že proletí internetem jako tornádo. Ovšem většina nezajímavých ...

Z archivu...


Literatura

S jako symbol pro naději

superman a lide z oceli 200Jedno z největších jmen komiksové literatury Grant Morrison (zasáhl do příběhů o X-Menech, Batmanovi, JLA) spolu s esy Ralphem „Ragsem“ Moralesem a Andym Kubertem ...

Divadlo

Herec Jan Mazák oslaví životní jubileum

Jan Mazak200Nezaměnitelný hlas a soustředěné herectví – to jsou typické znaky Jana Mazáka, který ve čtvrtek 30. června 2022 oslaví své šedesáté páté narozeniny.

...

Film

Mezinárodní festival A-FilmTeensFest nabídne poutavé filmy vytvořené dětmi a teenagery. Poprvé vyhlašuje filmovou soutěž zaměřenou na vztah k domovu

A-FilmTeensFest 200Více než 160 filmů ze 37 zemí světa se představí na 3. ročníku mezinárodní filmové přehlídky A-FilmTeensFest 2023 (AFTF), jejímž generálním partnerem je Nadační fond ŠKODA AUTO. Poutavé, originální a často i překvapivé snímky vytvoři...