Dopisy hvězdným duším. Víte, proč jste sem přišli a jaké máte poslání?

Dopisy hvězdným duším. Víte, proč jste sem přišli a jaké máte poslání?

Tisk

dopisy hvězdným duším

Pokud máte rádi ezoteriku a duchovno, pak zbystřete. Ale možná nemusíte mít jen rádi ezoteriku a duchovno. Stačí, že třeba ve svém životě tápete a pořád nějak nevíte, jak využít svůj potenciál, snad i trpíte existenciální krizí a nevíte, co se svou vlastní existencí. Knížka Rebeccy Campbellové Dopisy hvězdným duším, kterou vydalo nakladatelství Grada, vám může pomoci zjistit, kdo jste, proč jste sem přišli a jaké máte vlastně poslání.

 Už podle obálky vás jasně napadne, že tohle bude nějaká silně duchovně orientovaná knížka. Autorka Rebecca Campbell je světově uznávaná spirituální učitelka a moderní mystička, vizionářka a spisovatelka, autorka mnoha bestsellerů a oblíbených vykládacích karet, které možná znáte i z nakladatelství Synergie. Tato její nová kniha apeluje na současnou dobu transformace a využití potenciálu mnoha lidí, kteří jen bloumají jako slepé ovce sem a tam. Knížka má být průvodcem umožňujícím najít svůj opravdový a jedinečný úkol a smysl svého života na této planetě. Autorka se snaží promlouvat citlivě ke čtenářům tak, aby sami objevili smysl vlastní existence a nebáli se života, jeho výzev i výstrah.

Kniha je spíše pracovní a praktická, což je velké pozitivum a účel. Je rozdělená na několik částí a podkapitol. Autorka se věnuje moudrosti dávných předků a vysvětluje pojem Hvězdná duše, pracuje se vzpomínkami na minulé životy i s akašickými záznamy. Podporuje čtenáře v tom, aby se setkal se svou duší a neopomíjel její volání. Vyzývá k tomu, abychom si nepřáli být někde jinde a někým jiným, ale abychom se nebáli být sami sebou. Navzdory všemu. Dále je potřeba zbavit se starých nefunkčních vzorců, které nás omezují v našem růstu. A pak nastoupit na vlastní cestu sebepoznání a objevování svého potenciálu. Kniha je plná otázek, rad a doporučení i návodů na meditace. Pomůže nám i poznat členy vaší Hvězdné rodiny, autorka zde klasifikuje osoby, které přicházejí do našeho života proto, aby nám něco předaly: Učitel, Léčitel, Katalyzátor, Společník, Duševní přítel, Vyzyvatel, Průkopník.

Klasifikuje také různé role duší na Zemi, které bychom asi mohli přirovnat k archetypům, například Léčitel, Porodní bába, Umělec, Alchymista apod. Také učí pracovat se smyslovým vnímaním a intuicí, například se mi líbil pojem Uzemněný empat a návod na to, jak se jím stát, možná se v některých škatulkách autorky sami poznáte.

Každopádně: i když pro někoho může být tato kniha snůškou ezoterických blábolů, pro jiného může být skvělou inspirací, motivací či praktickou duchovní a psychologickou pomocí. Nechám to na vás a už teď můžete začít psát Dopisy Hvězdným duším…

dopisy hvězdným duším

Název: Dopisy hvězdným duším
Autor: Rebecca Campbell
Nakladatelství: Grada/ Alferia
Rok vydání: 2023
Počet stran: 256

https://www.grada.cz/dopisy-hvezdnym-dusim-13803/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jakub Urban se po letech vrací na parník Tyrš a slibuje návrat do zlatých časů taneční muziky

Urban perexUž v sobotu 4. července znovu vypluje parník Tyrš, tentokrát bude jeho kapitánem DJ Jakub Urban. Vystudovaný právník a pravidelný florbalista je hlasem radia City a tuzemské diskotéky brázdí už osm let.  Jelikož se netají velkým žánrovým rozptyle...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Pozor, opět je tu Máma v kuchyni

mama v kuchyni 2 200V nakladatelství CPress vyšel další díl kuchařky a blogerky Barbory Charvátové – Máma v kuchyni 2. První díl se mi moc líbil, tak jsem nemusela vůbec váhat.

 

...

Literatura

Když se ztratí dítě, podezřelý je každý. Kam zmizela tříletá Millie Everleighová?

Nevlastni dite perexPo cestě domů z obchodu zazvoní Leslie telefon. Volá jí nevlastní dcera Shelby, která měla dohlížet na její dcerku Millie, a křičí, že dívenka se ztratila. Když Leslie konečně dorazí domů, zjistí, že Millie je opravdu pryč.

Divadlo

Přímý přenos derniéry představení Dejvického divadla Ucpanej systém uvidí fanoušci v kinech po celé ČR

ucpanej system200Nedosažitelné Dejvické divadlo mohou 19. dubna navštívit všichni, komu unikl boj o vstupenky na inscenaci tohoto legendárního a hereckými hvězdami protkaného souboru. Derniéra Ucpanýho systému, kde hlavní roli Boha ztvárňuje oblíbený Iv...

Film

Bez kalhot: spojení tance a nahých mužů funguje i na plátně

Jaký je asi svět striptérů? Jak vypadá jejich vystoupení na jevišti si dokáže představit asi každý. Jaký je ale život mužů, kteří se bez ostychu, za nějaký ten úplatek, svlékají, to už je pro většinu z nás větší záhada. Do této doby jsme si s tím mohli tak na...