Magie duchovního života

Magie duchovního života

Tisk

magie duchovniho zivota200Od autora bestselleru Uprdelismus, Jana Menděla, jsme se v srpnu díky nakladatelství Esence dočkali jeho dalšího počinu – kouzelné knížečky s názvem Magie duchovního života. Nahlédněme do svého nitra a pojďme žít a prožívat života tak, jak chceme my.


Na tohoto pána pozor :-)

Jan Menděl (* 1983) se od roku 1996 intenzivně věnuje duchovním naukám. Díky řízení osudu se hned v začátcích dostal k hypnóze, která mu dala nahlédnout do hlubin lidského ducha a s jejíž pomocí mnoho let prováděl příležitostné regrese. Duchovno má pro něj význam jedině tehdy, pokud ho dokáže člověk využít v každodenním životě k blahu nás samých a svých bližních. Rád se dělí o svoje myšlenky a zkušenostmi s těmi, které to zajímá.

Ve svém volném čase se věnuje psaní, překladům a osobnímu poradenství. Je zakladatelem facebookové stránky Afirmace - FB - Afirmace, kde člověk najde radu na každý den.

Kouzlo všedního

Milujeme fantastické příběhy, obdivujeme nadpřirozené schopnosti, a přitom vůbec netušíme, že jsme všichni do jednoho spící superhrdinové v kosmickém dobrodružství, jehož epizody právě prožíváme zde na planetě Zemi. Je na čase, aby se co největší množství z nás probudilo z materialistického snu, rozvzpomnělo se na svoji skutečnou podstatu a vzalo si zpět svou zapomenutou tvořivou sílu. Tato kniha je laskavým budíčkem, který vás něžně pohladí po vlasech a zašeptá: Prober se, vstaň a začni opravdu žít.

Příručka pro každého!

Jan Menděl je pozoruhodný činorodý človíček, který je tu pro nás ostatní a snaží se lidem ukázat, jak lépe žít a jak jít do sebe. To nám ukazuje jak na sociálních sítích, tak občas i v knižní podobě.

Jeho knihy chválím pro svou otevřenost a upřímnost a myslím si, že by si je měli všichni lidé přečíst, aby se zamysleli nad tím, jak žijí a třeba by mnoho věcí přehodnotili, našli víru v sebe sama a pomohlo by jim to jak v jejich nitru, tak ve vztazích, v práci. Tím netvrdím, že všichni žijeme špatně, ale občas je fajn, když mnohdy ty nejjednodušší věci vidíme černé na bílém a někdo nám připomene, co je v životě opravdu důležité a že život si řídíme my sami.

magie duchovniho zivota

Název: Magie duchovního života
Autor: Jan Menděl
Žánr: česká literatura, esoterika, osobní rozvoj
Nakladatelství: Esence
Rok vydání: 2023, pevná vazba
Počet stran: 200
Hodnocení: 85 %

Odkaz: https://www.euromedia.cz/magie-duchovniho-zivota/kniha/16397/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor s Josefem Vágnerem k novému CD a singlu

200rozRozhovor s Josefem Vágnerem o novém CD a singlu Nezapírám si můžete přečíst v tomto článku.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Zelenina z ekozahrady už na vás čeká!

Zelenina z ekozahradyNakladatelství Smart Press vydalo 2. dotisk rozsáhlé publikace Zelenina z ekozahrady od manželů Svobodových, kt...


Literatura

Autentické svědectví z válečné zóny

Pod stitem Charkova perexZačátek války na Ukrajině šokoval celý svět. Její průběh jste mohli sledovat na televizní obrazovce. Za tím, co jste viděli, se ale ukrývají i příběhy, které se na obrazovku nedostaly.

Divadlo

Jak se francouzská revoluce proměnila v povyk

1789 200Národní divadlo v Praze si umanulo, že bude uvádět experimentální hry - a vylézají z toho příšernosti. Čekání na Godota se změnilo v pitvořivou roztlemenost, ze slavného experimentálního počinu Ariane Mnouchkinové 1789 aneb Dokonalé štěstí režisér Vl...

Film

Dobové detektivní drama Úsvit má plakát z dílny hollywoodské designérky Desi Moore

plakát ÚSVIT film (2)Několik dní před světovou premiérou, která se odehraje 1. července v Hlavní soutěži 57. MFF Karlovy Vary, tvůrci zveřejňují plakát k filmu Úsvit. Autorkou plakátu je renomovaná hollywoodská designérka Desi Moore. Ve filmové...