Magická síla kamenů

Magická síla kamenů

Tisk

magicka sila kamenu200V září nás nakladatelství Metafora oblažila příjemnou knížečkou Magická síla kamenů od Judy Hallové. Tato krásně ilustrovaná kniha odhaluje krystaly a speciální techniky, které vám mohou pomoci dosáhnout pozitivní změny ve vašem životě. S touto knihou a krystaly můžete uskutečnit své sny!

 


Autorka nejpovolanější

Judy Hallová (1948 - 2021) se zabývala kameny a jejich léčivými účinky více než 45 let. Je považována za průkopnici v práci s krystaly a mezinárodně uznávanou odbornicí. Její knihy Kameny od A do Z 1–3 a Kameny v praxi byly přeloženy do 16 jazyků a staly se světovými bestsellery.

Kameny a magie v jednom

Magická síla kamenů odhaluje, jak můžete pracovat se silou krystalů a proměnit tak každou oblast svého života. Naučte se využívat zákon přitažlivosti – princip, že podobné přitahuje podobné – a přivolejte si do svého života pomocí krystalů vše, po čem toužíte.

Krystaly vám pomohou dostat se do souladu s vesmírem, což z nich dělá mocný nástroj pro manifestaci – přivolávání – toho, co v životě chcete. Ať už hodláte přitáhnout lásku, prosperitu nebo nové příležitosti k úspěchu, existuje krystal, který vám může pomoci.

V knize Magická síla kamenů vás Judy Hallová, jedna z nejprodávanějších světových autorek knih o kamenech, naučí, jak používat krystaly k posílení schopnosti manifestovat. Zákon přitažlivosti funguje na principu, že podobné přitahuje podobné – krystaly, které již samy o sobě mají silné vibrační energie, mohou váš záměr umocnit a přesně zaměřit. Dozvíte se, jak vycítit energii krystalů a vybrat si ty správné, s nimiž můžete pracovat. Součástí knihy jsou podrobné profily více než sedmdesáti krystalů, které mají výjimečné vlastnosti, jako například: tyrkys, tygří oko, achát, rubín, růženín, citrín, jaspis.

„Přivolejte si do života hojnost, zdraví a štěstí“

Tato příručka pro spirituální práci s kameny je plná nádherných barevných fotografií, přináší přehledné členění a hlavně návody na to, jak s kameny meditovat a používat je u nejrůznějších rituálů. Na zoubek se podíváme jak těm nejznámějším kamenům, tak i celé řadě méně známých a vzácných - a to jistě potěší všechny příznivce minerálů a magických rituálů. Pokud jste otevřeni esoterice, rituálům nebo si jen chcete vyzkoušet očistnou energii kamenů, tato příručka vás jistě potěší.

magicka sila kamenu

Název: Magická síla kamenů
Autor: Judy Hallová
Žánr: populárně naučná literatura, esoterika
Originální název: (2022)
Nakladatelství: Metafora
Rok vydání: 2023, brožovaná vazba
Počet stran: 160
Hodnocení: 90 %

Odkaz na web: https://www.grada.cz/magicka-sila-kamenu-13687/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Seriál k měsíci čtenářů: Knihovny pro K21, Modřany

brezen-mesic-ctenaru 200Regály plné knih, u počítače dáma či pán, který obřadně přebírá vracené knížky a zapisuje nově vypůjčené. Místnost specificky vonící – tak voní jenom tištěné publikace, stojící jako vojáci v řadách. V sále tichý šum, jak...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Jak se dožít dlouhověkosti? Praktická kniha vás nakopne k dlouhodobým změnám

7 navyku200Dá se dožít 150 let v plném zdraví? Autoři 7 návyků dlouhověkosti se domnívají, že ano. Jak na to? Dýchání, spánek, voda, jídlo, pohyb. Pilíře, na kterých stojí dlouhodobé zdraví a vitalita. V rámci projektu Vitalvibe Longevity vyšla nová kniha, kt...


Literatura

Jižní louka Astrid Lindgrenové vyšla poprvé česky

Když se řekne Astrid Lindgrenová, určitě každého napadne: veselé příběhy pro děti. Tak vyznívá většina autorčiných knížek – od Dětí z Bullerbynu po Lottu z Rošťácké uličky. Málo se ví, že tato švédská autorka psala i příběhy smutné, až ponur...

Divadlo

Tygr v tísni uvádí imerzivní inscenaci Mistr a Markétka

mistr a marketka 200Počátkem června ožije historický palác Hrzánů z Harasova v centru Prahy imerzivní inscenací legendárního románu Michaila Bulgakova Mistr a Markétka. Inscenace nechá diváka volně procházet mnohovrstevnatým dějem a hledat si cestu v...

Film

Dívka, která nemá minulost, bojuje o svou budoucnost. Komu má věřit?

 

captain-marvel-trailerCaptain Marvel je už v pořadí 21. filmem, natočeným podle oblíbených komiksů a seznamuje nás s dalším hrdinou Marvel univerza. A tak jsem jako správný fanda začátkem března navštívila kino. Captain Marvel je i první hraný film, který jde do kin po...