YAEL po singlu s Tinou představuje celé EP s názvem BAY B

YAEL po singlu s Tinou představuje celé EP s názvem BAY B

Tisk

yael 200Slovenský rapper YAEL s exotickými kořeny vydává svoje první EP s názvem BAY B. Společně s ním vychází videoklip ke skladbě Blízko a nechybí na něm ani singl Sen, na kterém zahostovala zpěvačka Tina.

 

 

Že si YAEL zaslouží své místo v hudebním světě bylo jasné už po vydání předešlých singlů, nyní to zpěvák ještě potvrzuje debutovým EP BAY B. Spolu s ním vychází videoklip k tracku Blízko, ze kterého díky přímořskému prostředí Benátek čiší letní atmosféra. Song udává hudební styl a melodický charakter celého EP.

Další z dominant alba je singl Sen. Na něm YAEL spolupracoval s renomovanou R&B zpěvačkou Tinou, která už má za sebou bez mála dvacetiletou kariéru. “Zpívat s Tinou pro mě byla super zkušenost. Vážím si toho, že Tina přijala moje pozvání. Je to perfektní zpěvačka a v neposlední řadě taky dobrá kamarádka.“ Pochvaluje si spolupráci YAEL.

O mix a master BAY B se postarala produkce dvatritridva. EP vychází pod slovenským labelem Illuminate a je dostupné v prodeji spolu se stylovým merchem na e-shopu Ruka Hore. V digitální podobě vychází 6. května. „Moc si vážím podpory všech, kteří mi pomáhali při zrodu EP a budu rád, když v budoucnu vydám celé album.“ Doplňuje na závěr YAEL, který 6. května vyráží na tour po Slovensku.

yael1

Více informací:
https://rukahore.ffm.to/yael
https://www.instagram.com/matuskolarovsky/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Kočkomilové

kockomilove 200Na počátku roku se objevily dvě nápadité knížky Kreativní kreslení pro Kočkomily a Pejskomily. Obě se stejným záměrem pobavit, poučit a naučit kreslit. Najdete tam na padesát nápadů nejen pro milovníky koček a pejsků, ale také pro ty, co ...

Divadlo

Tragédie člověka, který neuměl říct NE

netrpelivost-srdce perexPoručík Anton Hofmiller (Petr Matyáš Cibulka) má jednu vlastnost, která mu občas nesmírně komplikuje život: neumí říkat ne. Když se spřátelí s nádhernou Ilonou (Romana Widenková), zdá se, že našel své štěstí.

<...

Film

Jersey Boys aneb každý si to pamatuje, jak chce

Jersey boys 200Film Jersey Boys (2014) vznikl pod rukama režiséra Clinta Eastwooda. Dlouholetá zkušenost s tvorbou komerčních filmů je na každém záběru patrná a nenechává diváka ani na chvíli odpočinout. Snad jen během hudebních vystoupení kapely The ...