Streamer a hudebník DeeThane míří do klubu Roxy, vystoupí zde v pátek 7. října

Streamer a hudebník DeeThane míří do klubu Roxy, vystoupí zde v pátek 7. října

Tisk

deethane 200Český streamer a hudebník DeeThane se po úspěšné jarní klubové tour vrací do Prahy. V legendárním klubu Roxy představí naživo skladby ze svých tří řadových alb.

 

 

Svoje první studiové album DeeThane vydal už v roce 2017. Od té doby odehrál desítky koncertů, a to včetně vyprodaného Paláce Akropolis v 2018 i vyprodaného Lucerna Music Baru v minulém roce. „Věřím tomu, že to bude stejně jako v Lucerně nezapomenutelný večer pro lidi, kteří přijdou. Bude to speciální v mnoha ohledech a moji fanoušci opět dostanou skvělej koncert a atmosféru, kterou dlouho nezažijou. Mám připravených i hned několik překvapení během show, takže je určitě na co se těšit," láká na svůj podzimní pražský koncert DeeThane.

Během koncertu zazní i úplně nový track Cold, který už naživo představil Deethane v rámci jarní tour. V rámci digitální distribuce bude skladba vycházet v polovině září.

Vstupenky jsou v prodeji v rámci sítě GoOut ve výši 490 Kč (běžné stání) a 990 Kč (VIP).

deethane1

Více informací:

FB událost:
https://www.facebook.com/events/1498906713869429
Prodej vstupenek GoOut:
https://goout.net/en/tickets/deethane/emgo/
Deethane na Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7jQvZ5ZXC20VENORtQ9Lhy


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Přirozená cesta ke zdraví: Léčivé obklady a zábaly

lecive obklady 200Máte dost chemie a potřebujete zmírnit bolesti nejrůznějšího původu? Mladá fronta vydala knihu ideální pro vaše potřeby - Léčivé obklady a zábaly nejen z bylinek a tvarohu. Přírodní medicína zabírá často mnohem lépe, než kupa prášků ...

Divadlo

Vzpomínky legendární tanečnice Josefíny Bakerové

josephine-bakerova-pametiNakladatelství Ikar vydalo staronovou knížku pamětí legendární tanečnice Josefíny Bakerové. Tato publikace francouzského novináře a spisovatele Marcela Sauvage vyšla u n...

Film

Dvakrát Národní filmový archiv

NFA perexNárodní filmový archiv (NFA) zřejmě nemá čas, chuť ani kapacity na to, aby přichystal a vydal přehledné dějiny české (československé) kinematografie, takže raději upřednostňuje zpracování dílčích témat. Přitom první, ještě interní nárys dějin se...