Žhavé pokračování skandálního erotického románu

Žhavé pokračování skandálního erotického románu

Tisk

pod-maskou-nevinnosti200Alessandra Torre se stala ve světě i u nás nejoblíbenější autorkou erotických romancí kořeněných jemným humorem. Po bestsellerech Hříchy Hollywoodu, Smlouva na lásku a Nevinnost se zavázanýma očima nyní míří do knihkupectví novinka Pod maskou nevinnosti.

 

 

Nevinná kráska Julia Campbellová a vyhlášený svůdník Brad De Luca pokračují ve svém pohlcujícím vztahu, přičemž překračují jedno sexuální tabu za druhým. Ovšem problém se zakázaným ovocem spočívá v tom, že jakmile ho jednou okusíte, chcete stále víc a víc…

Jediné, co přitom Julia a Brad riskují, je jejich profesionální kariéra. Jenže pak je v advokátní kanceláři nalezena mrtvola De Lucova kolegy a minulost začne odhalovat své temné stránky. Zamilovaný pár si začíná uvědomovat, že od teď už nic nebude jako dřív.

V novince Pod maskou nevinnosti boří Alessandra Torre opět hranice mezi erotickou a romantickou literaturou, když se sexuální napětí mezi hrdiny přenáší i na samotné čtenáře. Ve volném pokračování bestselleru Nevinnost se zavázanýma očima překonává intenzita vášnivých scén vše, co jste až dosud v erotických romancích zažili.

Anotace:

Brad De Luca je sexy muž. Nebezpečný muž. Nejde však pouze o jeho zevnějšek, ale i o neotřesitelné sebevědomí odrážející se v každém jeho pohybu – a v každém doteku. A nejhorší na tom celém je, že je takový oprávněně…

Julia Campbellová si nikdy nemůže být jistá, co má od extrémně cílevědomého elitního právníka čekat. Ale začíná tomu přicházet na chuť. Od té doby, co se jím nechala vtáhnout do jeho divokého, svůdného světa, už jí obyčejné vztahy nic neříkají. Brad je ovšem odhodlaný zbavit ji nejen oblečení, ale i zábran, a hrozí, že se Julia do zakázaných rozkoší ponoří až příliš hluboko.
Jejich poměr se navíc brzy promění v něco ještě mnohem riskantnějšího, když se Brad zaplete do případu vraždy spojené s mafií – jako podezřelý. Věřit muži se špatnou reputací a minulostí plnou tajemství je skoro vždycky chyba a Julia se musí rozhodnout. Opustí ho, anebo se nechá zavést dál, než si kdy dokázala představit?

Alessandra Torre: Pod maskou nevinnosti

  • Erotická romance od autorky bestsellerů Smlouva na lásku, Černé lži a Hříchy Hollywoodu.
  • Alessandra Torre je čtenáři i kritikou právem označována za „novou E. L. James“…
  • Mystery Press chystá na příští rok knihu Konec nevinnosti, závěrečný díl volné trilogie Nevinnost.

Alessandra Torre

Americká spisovatelka, jejíž romány se pravidelně umisťují na horních příčkách žebříčku bestsellerů erotické beletrie. Její prvotina, Nevinnost se zavázanýma očima, která se rozrostla do podoby volné trilogie, se stala okamžitě čtenářským hitem. V roce 2014 publikovala svůj první erotický thriller Dívka z 6E, který si vysloužil chválu čtenářů i kritiky, jež autorku označuje za „novou E. L. James“. Její romány přitom vzbuzují mnohem větší pozdvižení než svého času Padesát odstínů šedi. Často se střetává s cenzurou internetových prodejců, kteří odmítají její díla nabízet proto, že jsou příliš lechtivá a sexuální či proto, že mají až příliš odvážné obálky. Alessandra na tyto námitky vždy odpovídá, že obálku vyměnit lze, příběh nikoli. Alessandra Torre žije na Floridě s manželem a synem, a když zrovna nepíše, ráda sleduje americký fotbal a filmy, jezdí na koni nebo si čte. Více o autorce naleznete na www.alessandratorre.com.

pod-maskou-nevinnosti

Pod maskou nevinnosti
Autor: Alessandra Torre
Originální název: Masked Innocence
Překlad: Hana Láryšová
Formát: vázaná s přebalem, 145x205 mm
Počet stran: 272
Nakladatel: Mystery Press

Vychází: 24. 10. 2022

Více informací: www.mysterypress.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Vyrazte si s klokanem do Cannes

klok 200Jede jede klokan je prý kniha veršů pro neukázněné děti. Alespoň tak se to uvádí na obálce. Povedené básničky napsal Jiří Dědeček. Nutno podotknout, že jsou rozverné a rozpustilé, ale netuším, proč by j...

Divadlo

Komedie Davida Gieselmanna poukazuje vtipným ironickým tónem i na problematiku chování dnešních mladých

kuchta 200Na jevišti Divadla U22 v Praze 10 – Uhříněves proběhne v pátek 11. října v 19.30 hodin premiéra inscenace O klucích aneb Jsem kuchta! Hru německého autora Davida Giesselmanna přeložila Anežka Rusevová a v dramaturgii Fillipa Bařiny režíruje Roman U...

Film

SIGNÁL – solidní, trochu pohodlná komedie
ImageProměny, PIKO, Czech Made Man jsou první tvůrčí počiny mladého režiséra Tomáše Řehořka. V 25 letech, kdy takový Stanley Kubrick teprve s režírováním začínal, přichází Řehořek již se čtvrtým celovečerním snímkem, tentokrát s vesnicko...