Česko Slovenská Superstar Adam Pavlovčin alias ADONXS přichází s novým videoklipem světového formátu No Common Measure

Česko Slovenská Superstar Adam Pavlovčin alias ADONXS přichází s novým videoklipem světového formátu No Common Measure

Tisk

adonxs 200Po úspěšném vydání debutového alba “Age of Adonxs” ze kterého se singly “Game” a “'Moving On” držely na předních místech hudebních žebříčků a českého slovenského rádiového éteru, přichází Adam Pavlovčin alias ADONXS (adonys) s horkou letní novinkou s názvem “No Common Measure”.

 

Jak zpěvák vlastními slovy popisuje, skladba je poctou jedinečným a talentovaným performerům, kteří definovali jeho uměleckou cestu a stáli při něm od začátku jeho hudební kariéry. Jak sám zpívá v chytlavém refrénu - ‘It is all about us', (Všechno je to o nás) což myslí opravdu doslovně a odkazuje tak na jedinečnost jeho komunity a blízkého okolí, které srší talentem a inspiruje ho na jeho cestě.

Název No Common Measure nevznikl náhodou. V terminologii poezie se tak říká střídavému rýmu. Druhým, tedy přenosným smyslem tohoto výrazu je něco nebo někdo, na koho se dá použít běžné měřítko. Sam ADONXS sice ve svých písničkách aplikuje střídavý rým poměrně často, ale v životním nastavení a stylu se běžnému měřítku rozhodně vymyká. Rovněž jako reálné postavy, které nám zpěvák představuje ve svém dynamickém videoklipu. Jsou to především vynikající tvůrci, kteří reálně doprovází ADONXSE na jeho umělecké a osobní dráze. Tudíž ADONXS tím způsobem diváky seznamuje se svými kolegy a přáteli, z nichž každý je pro něj velkou inspirací. Samotný klip je po umělecké stránce pojatý velmi odvážně a jedinečně – filmovým způsobem na světové úrovni, což u “klasických” českých či slovenských interpretů lze spatřit jen opravdu výjimečně.

Videoklip No Common Measure byl natočen v pražském hotelu Andaz a Tretters baru v Obecním domě, pod záštitou režiséra Ruyho Okamury, který má za sebou spolupráce s umělci jako Mikolas Josef, Ewa Farna, Teya & Salena z Eurovize, o skvělé záběry se postaral kameraman Bekim Hoti. Pod produkcí Closer na klipu opět pracoval více než 30 členný tým, a to se opravdu nesmírně pozitivně podepsalo na výsledku.

adonxs 1

Zdroj foto: Tomas Thurzo

Více informací:

https://www.instagram.com/ageofadonxs/
https://www.facebook.com/adonxs


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Šumavský samotář píše o svém životě a vztahu k přírodě v knížce A klika byla vysoko

klikaZnáte knihu Raději zešílet v divočině? Právě jeden ze šumavských samotářů Roman Szpuk publikoval v roce 2018 svou autobiografickou prózu s poetickým názvem A klika byla vysoko. Knihu vydalo nakladatelství 65. pole.

Divadlo

Již rok se hraje v Divadle Na Maninách původní český muzikál, Robinson Crusoe

robinson 200Autorem hudby muzikálu Robinson Crusoe je Zdeněk Hrubý, scénáře Ivan Hubač a texty písní napsal Jan Krůta. Režisérem představení je herec a režisér Václav Knop, choreografem představení je Tomáš Kuťák.

...

Film

Seriál Terapie je výzvou pro tvůrce, herce i diváky

terapie serial magicboxDiváci, kteří rádi sdílejí osudy seriálových hrdinů, ale zároveň dávají přednost zápletkám s hlubším podtextem, nabízejícím poučení a inspiraci, jistě uvítali projekt HBO Česká republika, seriál s názvem TERAPIE