V klubu Modrá Vopice se uskuteční vibrační seance s Janou Uriel Kratochvílovou

V klubu Modrá Vopice se uskuteční vibrační seance s Janou Uriel Kratochvílovou

Tisk

Jana Uriel200V pondělí 21. srpna 2017 nastane nejočekávanější zatmění Slunce druhé dekády 21. století. K úplnému zatmění dojde v USA – začne v ranních hodinách v severním Pacifiku a skončí v Atlantickém oceánu. Nejdéle (2 minuty a 40 vteřin) potrvá ve státě Kentucky. Elektromagnetický dopad však bude mít tento jev na celou planetu. Ve stejný den se v pražském klubu Modrá Vopice (K Žižkovu 1) uskuteční akce s názvem V-Day (neboli Den vibrací), organizátorkou a hlavní protagonistkou večera bude zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová.

 

Jana Uriel3

„Lidstvo žije na rozcestí, kdy se civilizace buď stane obětí totálního robotismu, anebo se naopak posune směrem k využití vyšších smyslů. A my chceme to druhé! Naše akce bude o zvyšování pozitivních vibrací, šamanských tancích, ohních, speciálních meditacích, otevírání čaker a chantingu, vyvolávání manter. Bude se jednat o festival světla a vibrací pomocí muziky, tance a tvořivosti,“ prozradila zpěvačka, jejíž životní partner, uznávaný hudebník Jiří George Hrubeš, známý také z Pražského výběru, bude zastávat roli DJ. A stejně tak jeho kamarád a kolega Pavel Trnavský, který společně s Hrubešem a dalšími muzikanty doprovází Janu Uriel Kratochvílovou na koncertních pódiích – ve skupině Illuminati.ca. Její repertoár během večera samozřejmě opakovaně zazní.

Jana Uriel2

Vstupné na akci V-Day, která začne už v 18 hodin, bude činit 150 Kč. Návštěvníci by měli – pokud možno – dorazit ve vlastnoručně vyrobených maskách a kostýmech, podtrhujících jejich osobnost. „Hodláme tím povzbudit fantazii, tvořivost a originální myšlení. Je třeba aktivovat vyšší smysly, už nestačí jen těch pět základních,“ dodala Jana Uriel Kratochvílová s tím, že lidé mohou dorazit v civilu a do masek a kostýmů se převlečou v zázemí klubu Modrá Vopice.

Jana Uriel1


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Knihovna je chrám ducha a měla by vzbuzovat respekt

engler200Není od věci zajít si jednou za čas dopřát něco dobrého. Byla prosluněná zářijová sobota, když jsem se v jedné báječné cukrárně sešla s paní Květoslavou Englerovou. Nad výbornou kávou jsme si povídaly nejen o tom, co všechno musí zvládnout knihovní...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Břetislav Kotyza : Útržky hovorů II

utr perexBásník Břetislav Kotyza, zlínský rodák, vystudoval obor průmyslový design. Od roku 1976 působil v ateliéru kresleného filmu ve Filmovém studiu Zlín. Vydal několik básnických knih. Jeho práce jsou zařazeny do současných básnických almanachů, naposledy ...

Divadlo

Rákosníček Divadla Scéna pobaví

Rakosnicek200Asi v polovině odpoledne tříkrálového se v blízkosti Divadla Scéna ve Zlíně zvýšil výskyt těšících se dětí a jejich rodičů, kteří mířili na zlínskou premiéru pohádky Rákosníček a jeho rybník. Těch dětí a jejic...

Film

La Película aneb průvodce španělských filmem
ImageLetošní festival španělských filmů už klepe na dveře. V Praze se stane útočištěm španělštiny kino Světozor od 14. do 19. února a poté se festival přestěhuje do brněnského kina Art od 20...