Axlův poslední hod mikrofonem

Axlův poslední hod mikrofonem

Tisk

Guns N Roses perexTřicetiletá tradice kapely Guns N’ Roses končí. Frontman skupiny Axl Rose měl ve zvyku házet svůj mikrofon do davu nadšených fanoušků. O hod mikrofonem neochudil ani město Adelaide v Austrálii, kde se však nesetkal s úspěchem. Fanynka si z koncertu místo mikrofonu odnesla monokly.



29. listopadu proběhl koncert americké rockové skupiny Guns N‘ Roses v Adelaide v Austrálii. Hod mikrofonu do davu fanoušků po jejich show je součástí jejich koncertů už přes třicet let. Tentokrát to však bylo naposled. Zpěvák Axl Rose jako obvykle hodil svůj mikrofon do davu a ten zranil jednu z fanynek, která to schytala do hlavy.

„Kdybych měla hlavu otočenou trochu jinak a mikrofon by mě trefil do spánku, mohlo mě to zabít,“ řekla Rebecca Howe australskému deníku The Advertiser.

Rebecca z koncertu odcházela s monokly pod očima a krvavým nosem. Fotky zasaženého obličeje pak zveřejnila na svých sociálních sítích.

Guns N Roses

„Házení mikrofonu na konci naší show už je tradicí už přes třicet let. Vždycky jsme si mysleli, že už je to tradiční součást našeho vystoupení, kdy jsou si fanoušci vědomi toho, že mají možnost chytit mikrofon,“ píše na svém twitteru Rose.

Také napsal, že samozřejmě nechtěli a ani nechtějí nikoho zranit, a to na žádném z jejich koncertů. „Mou pozornost upoutal fakt, že někdo z fanoušků byl nejspíš trefen mikrofonem při naší show v Adelaide v Austrálii. V rámci veřejné bezpečnosti se od teď zdržíme házení mikrofonu či čehokoliv do publika, bez ohledu na zájem fanoušků,“ dodává ve svém tweetu. Na konci sdělení poděkoval fanouškům za jejich přízeň a pochopení.

Zdroj: Getty Images / Facebook


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Mandrage: Akustické turné jsme chtěli udělat jinak, než ostatní kapely a teď hrajeme divadlo!

Mandrage 200Kapela Mandrage má za sebou první čtyři koncerty svého akustického turné. Za čtrnáctiletou existenci kapely je to poprvé, co se na podobné turné vydala. Koncerty reflektující historii kapely je možné navštívit v divadlech ve vybraných městech Č...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Někdo se dívá aneb mord na pařbě

200krimiČetba je pro většinu dnešních náctiletých vopruz a synonymum nepříjemné školní povinnosti, tedy nic, čemu by bylo záhodno se věnovat ve volném čase a dobrovolně. Punc a předsudky o nutném zlu a čase, který je stráven nad knihou, jako promarněném, však d...

Divadlo

JAMU udělí čestný doktorát nejhranějšímu norskému dramatikovi Jonu Fossemu

fosse 200Čestný doktorát Janáčkovy akademie múzických umění obdrží přední světový dramatik Jon Fosse. Mimořádný akt se uskuteční 15. května v Divadle na Orlí. Slavnostní zasedání Umělecké rady JAMU začne v 11 hodin a proslulý norský spisovatel, básník, prozai...

Film

Zvony nad Tbilisi zvoní umíráček

Zvony 200Dokumentární film Pavla Kolaji Zvony nad Tbilisi (2012) přibližuje stav kinematografie v současné Gruzii - a vyznívá jako nostalgické ohlédnutí na časy, kdy sice s obtížemi, ale přece jen vznikaly výsostně umělecké f...