David Deida: Cesta pravého muže

David Deida: Cesta pravého muže

Tisk

altNa seminářích a při konzultacích slýchávám nezávislé a úspěšné ženy, jak si stěžují, že dnešní muži jsou “bačkory” a že se jim nedá věřit, protože jsou příliš slabí a nevyzpytatelní. Citliví a jemní muži si zase stěžují, že se z žen staly “mužatky”, které se ani nedají pořádně sevřít v náručí, protože si nikoho nepustí k tělu. Je tento stav konečným projevem lidské sexuální moudrosti a evoluce, nebo před sebou máme další krok?”

 

…ptá se David Deida ve své knize Cesta pravého muže. Bylo by velmi smutné, kdyby tento popisovaný stav naší společnosti byl tím finálním, tou zahradou rajských potěšení, ke které spějeme. Většina z nás to možná podvědomě tuší. Je třeba udělat další krok, energie vyrovnat tam, kde mají být. Tedy ženám vrátit tu jejich a mužům umožnit, aby se z nich stali PRAVÍ MUŽI.

Můžete začít číst odkudkoliv

Kniha je rozdělena do osmi částí, které vás v mnoha rozsahově přívětivých kapitolách provedou mužskou duší, podstatou jejich vztahu k ženám, práci a potažmo i k sexu. Vše je totiž nenápadně a zcela logicky propojeno – světě div se – právě proto, že jste mužem, jehož založení je naprosto jiné, než je tomu u ženy.


Výhodou pro čtenáře je, že oněch 51 kapitol se dá číst i napřeskáčku tak, jak jsem to napoprvé učinila já, protože – jsem ženská – zvědavost byla silnější, než morálka disciplinovaného čtení. Je to čtení opravdu strhující.

Pravý muž? Především silný!

Nikoliv však svaly a řečmi. Velmi zajímavá byla kapitola, která pojednává o tom, aby muž nikdy neměnil svá rozhodnutí jen proto, že jej o to žena požádá. Je tu i několik příkladů. Kolik mužů se rozhoduje bezhlavě, pod nátlakem žen? A kolik opravdu ze své vlastní mužské podstaty, s uspokojením ze sebe samého? A právě tato druhá rozhodnutí mají býti těmi nevratnými, těmi, která imponují ženám a činí vás v jejich očích opravdovými muži, nikoliv slabochy. I když tyto jemné reakce často probíhají na podvědomé úrovni.

Nutit ženu, aby se rozhodovala, je vykopávání hrobu pro vás samé….

Muži se tu mohou dozvědět, co je doopravdy přitahuje na ženách. Jejich něžná energie plná  lásky.

alt

“Ženský princip naproti tomu nehledá svobodu, ale lásku. Dokonalé štěstí ženy nespočívá v prázdnotě, ale v naplnění. Prostředek k jeho dosažení není odpoutání, ale odevzdání. Proto je žena nešťastná, když muž po dosažení orgasmu usne. Muž po dosažení orgasmu dosáhl konečně kýžené prázdnoty, osvobození od stresu, které v různých podobách hledal celý den. Žena však doufá, že prostřednictvím sexu prožije lásku a naplnění, a podřimující muž jí nic takového nemůže zprostředkovat.
Ženský princip hledá naplnění a děsí se prázdnoty. Prázdné poličky žena rychle zaplní suvenýry, mušlemi a kamínky, které posbírala na nejrůznějších místech. Když se necítí naplněna láskou, snaží se nasytit zmrzlinou, čokoládou a klábosením, na rozdíl od muže, který se často zbavuje stresu vysedáváním před televizí a ejakulací…”
Syrový je Deidův styl, ovšem promlouvá přímo do duše….

Největší dar pro muže – ŽENA!

Žena, která je v souladu se svou vlastní energií, bude v souladu jak s tou sexuální, tak s duchovní. A bude pro Vás neuvěřitelně přitažlivá. Ženské ztělesnění extáze (například  v orientálním tanci ) je neskutečně přitažlivé a zajímavé je, že náhražky za tuto jemnou dráždivost muži hledají v pornu, kde je ženská sexuální extáze vybičována – alespoň nahraně – do maxima, či v alkoholu nebo drogách.  Tam je energeticky také přítomna ženská energie. Příjemným “dobitím” může pro muže být pobyt v přírodě, příroda sama má též tuto vlastnost.

Jen málo lidí se v dnešní době cítí být opravdu v pořádku. Popíráme vlastní podstatu, své jádro a to působí stísněnost a naše duše je v křeči. Cítíme se dnešním životem ohroženi a bojíme se.  V 51 kapitolách se tu vydáte na vzrušující a zároveň velmi uklidňující cestu do hlubin nejen mužské duše, ale také do té ženské.
Je totiž s tou mužskou neodmyslitelně spjata.

alt

Za pár dnů tu najdete také rozhovor a povídání o této knížce s autory předmluvy, Mgr. Denisou Palečkovou a  ing. Richardem Vojíkem, kteří se s autorem osobně setkali na jeho seminářích a jeho učení aplikují i ve své lektorské činnosti v oblasti partnerských vztahů.

Cesta pravého muže
Autor: David Deida
Žánr:  ezoterika, psychologie
Vydáno: 2012
Stran: 211
Vydalo nakladatelství: Synergie, www.synergiepublishing.com
Hodnocení: 100%

Zdroj foto: nakladatelství Synergie


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Wisdom: „Naše česká fanouškovská základna je pravděpodobně nejfanatičtější“

wisdom 200Na festivalu Made of Metal se v pátek 15. srpna představí maďarská metalová skupina Wisdom. Jakou plánují show, jak se těší a jaká je hudební scéna v Maďarsku? To se dozvíte v tomto rozhovoru.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Nepostradatelná příručka zahrádkářů, kutilů a chalupářů - Receptář prima nápadů

receptar prima napadu 200Pro všechny pěstitele, chovatele, kutily a zvídavé čtenáře vydalo v dubnu nakladatelství Esence knihu Václava Postráneckého Receptář prima nápadů. Sledujete-li televizní pořad, tak jste v obraze a víte, co čekat, ale ...


Literatura

Multikulti pindy jedný český mindy

multi kulti pindy 200Multikulti – Pindy jedný český mindy je v pořadí již devatenáctou vydanou knihou české spisovatelky Ivy Pekárkové. Publikaci dělí do šesti částí, na které se nyní podrobněji zaměřím.

...

Divadlo

Divadlo ve Zlíně uvede premiéru Muže pod postelí

muz pod posteli200Docela jiného Dostojevského, než jak jej mnozí znají: Dostojevského komediálního, zábavného a zároveň zajímavého, který přinese vhled do žárlivostí zatemněné duše jednoho muže. To je téma novinky, kterou Městské divadlo Zlín uvede v pre...

Film

Jarní smršť České televize: Dokument a publicistika

smrst200V první části našeho třídílného seriálu nazvaného „Jarní smršť České televize“ jsme představili stěžejní novinky z české a zahraniční hrané tvorby, jež se na kanálech České televize v současnosti již objevují, nebo jejich čas teprve přijde. V tomto díle...