Jak být prospěšní a úspěšní? Dozvíte se ve čtvrtek v rámci on-line eventu Akademie SDGs

Jak být prospěšní a úspěšní? Dozvíte se ve čtvrtek v rámci on-line eventu Akademie SDGs

Tisk

akademie sdgs 200Asociace společenské odpovědnosti ve čtvrtek 13. května svoji online akci s názvem Jak být prospěšní a úspěšní, jež se koná v rámci Akademie SDGs, zdarma otevře široké veřejnosti. Zájemci si tak budou moci mimo jiné poslechnout třeba Šimona Pánka, zakladatele Člověka v tísni, který se zhostí edukativního úvodu. Následně společnost Cambodian představí svůj projekt Pepper Field - CZ/SK, se kterým se dostala do TOP 5 projektů Akcelerátoru Cen SDGs 2020.

Hlavní částí akce bude panelová diskuse vedená Lucií Mádlovou, zakladatelkou a výkonnou ředitelkou Asociace společenské odpovědnosti. O své zkušenosti se v ní podělí ředitel České rozvojové agentury Jan Slíva, zakladatel Člověka v tísni Šimon Pánek, zakladatel společnosti Cambodian David Pavel, ředitelka Fairtrade Česko a Slovensko Hana Malíková a obchodní ředitel firmy DOT Glasses Ivan Lukáš

akademie sdgs

Akce startuje ve 14.00 ve čtvrtek 13. května. Ke zhlédnutí je v události na Facebooku nebo YT kanálu Asociace společenské odpovědnosti.


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Všichni mě mají zaškatulkovaného jako stepaře, ale já na sobě makám a chci se posunout dál, říká Tomáš Slavíček

tom slavicek perexTomáš Slavíček je ve světě tance a stepu pojem. Několikanásobný mistr světa ve stepu, který patří ke špičce ve svém oboru, má ale široký záběr. Vedle práce trenéra a choreografa v Tap Akademy Prague a Tančírně Petra Čadka je tak...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Tenisový thriller: Holky a žhavé míče v Palermu

Fedcup 200Co všechno se může přihodit fanouškům ženského tenisu, když o tomto víkendu budou sledovat napínavé utkání Fed Cupu mezi Italkami a Češkami? Kdepak, žádná zábava. Bude to rizikové, ba přímo nebezpečné! Nevěříte?

...

Z archivu...


Literatura

Vyhrát v loterii se někdy nevyplácí

jen moje stesti200Jen moje štěstí je název knihy od oblíbené britské spisovatelky Adele Parksové. Má podtitul Co když vyhrát znamená vše ztratit?

 

...

Divadlo

Kouzelná, pohádková, strhující My fair lady

my-fair-lady 200Městské divadlo Zlín na konci předešlé sezóny představilo hudební komedii podle hry George Bernarda Swawa a filmu Gabriela Pascala Pygmalion - My fair lady. Nebyl to jednoduchý počin, protože většina zná zápletku nebo filmové zpracová...

Film

Šarlatán - boj dobra se zlem

sarlatan 200V pondělí 17. srpna proběhla v pražském kině Světozor novinářská projekce dlouho očekávaného dramatu Šarlatán. Kvůli nastalé epidemii si film na svou českou premiéru plánovanou v březnu musel počkat až do srpna. Co na diváky v kinech čeká?

...