Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce

Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce

Tisk

winx perexNakladatelství CooBoo ve společnosti Albatros media vydalo pro všechny malé slečny, které milují partu nerozlučných vílích kamarádek Winx, knihu zábavných úkolů se samolepkami jednoduše nazvanou Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce. Publikace obsahuje celkem 32 stran úkolů a přílohu s 18 stránkami plných samolepek.


Pokud máte v rodině malou holčičku, jistě jste již o vílách Winx museli slyšet. Pokud ne, vězte, že Winx Club je italský animovaný seriál o skupině dospívajících víl, které pomocí kouzel brání magický svět před zlem. Seriál, jehož autorem je známý italský výtvarník Iginio Straffi, vzniká již od roku 2003 a doposud má šest sérií.

Parta nerozlučných kamarádek studuje ve městě Magix v Magické dimenzi na škole pro víly a kromě obyčejných dívčích starostí s kluky nebo s výběrem oblečení musí čelit různým nebezpečím jako třeba zlým čarodějkám Trix. Každá Winx je jiná a liší se nejen povahou, ale i magickými schopnostmi, které ovládá.

Kniha Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce představuje samozřejmě všech šest Winx. Malé čtenářky mohou např. Flóře vypěstovat květiny, Muse připravit oblečení na koncert, Stelle nalézt ztracené boty, Bloom ozdobit dort či vyřešit Tecniny hádanky. Nechybí ani oblíbená bludiště, doplňování chybějících puzzle, zařizování pokojíčku, oblékání šatů nebo zdobení účesů. Jako bonus jsou připojeny samolepky jmenovek na dárky i spousta dalších samolepek, které si dívky mohou nalepit, kam se jim zlíbí. Součástí knihy je též klíč se správnými odpověďmi.

Pokud jsou vaše ratolesti na Winx závislé, odežeňte je od televize a jako alternativu jim nabídněte tuto knihu se zábavnými úkoly, ať si procvičí postřeh, jemnou motoriku nebo počty.

Winx 1001 samolepek – Kouzelná kolekce

winx

Překlad: Lukáš Mathé
Žánr: zábavná úkoly pro děti od 8 let
Vydáno: 2014
Stran: 32
Vydalo: CooBoo ve společnosti Albatros media
Hodnocení: 70%

Zdroj foto: www.cooboo.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Pavel Soukup: „Po četbě vždycky skočím jako pstruh“

Soukup 200Přečtěte si rozhovor s Pavlem Soukupem, interpretem audioknih Medvědín a My proti vám nejen o audioknihách.

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Fotoreportáž z vystoupení Alexandrovců v Českých Budějovicích

Alexandrovci rh perexV rámci jejich turné k příležitosti 70. výročí osvobození a konce 2. světové války přívítaly Alexandrovce také České Budějovice. V místní Budvar aréně vystoupil tento armádní soubor 16.října a stejně, jako v jiných městech, s...


Literatura

Inspiraci najdete v Hravém tvoření

hrave tvoreni skladacky vybarvovanky vystrihovanky 200Hravé tvoření od Tony Payne je zábavná pracovní kniha s důmyslnými postupy pro vytváření předmětů z papír...

Divadlo

Báječně chytrá a jiskřivá konverzační komedie

Hvezda v pasti 200JOANNA: Vás nikdy neunavuje organizovat lidem život, komandovat je, vyžadovat jejich obdiv a poslušnost?
GARRY: Nikdy. Vychutnávám si to.

 

...

Film

Navštivte Přehlídku netradičního filmu 2013

pnf logo 200Mladá Boleslav bude již po čtvrté hostit Přehlídku netradičního filmu (PNF), zaměřenou na nahotu a sexualitu v médiích. Přehlídka se uskuteční v termínu od 26. do 28. září 2013 v Divadelním sále Domu Kultury v Mladé Boleslavi.