Literární soutěž: Setkání s tajemnem

Literární soutěž: Setkání s tajemnem

Tisk

Banner tajemno1POd ledna 2024 bude probíhat nová literární soutěž, tentokrát na téma Setkání s tajemnem. Zkuste si představit všechno mezi nebem a zemí, co je vůbec možné i nemožné, anebo si vzpomeňte, co zajímavého, nadpřirozeného, mystického a nevysvětlitelného jste zažili. Sepište to a pošlete nám své dílo nejpozději do konce března. Patronství se ujal známý a oblíbený záhadolog a spisovatel Arnošt Vašíček.

Pojďte si s námi opět zasoutěžit! Tentokrát pod rouškou tajemství a záhad s patronem Arnoštem Vašíčkem, který napsal spoustu knih a také se podílel na vzniku takových seriálů a filmů jako jsou Strážce duší nebo Ztracená brána. Odměnou pro soutěžící budou právě jeho knihy a DVD s filmy nebo dokumenty. S vítězem soutěže také připravíme rozhovor. Nenechte si ujít též rozhovor s panem Vašíčkem, který pro vás připravujeme!

A nyní již k pravidlům soutěže:

  • Soutěžit můžete od věku 18 let.
  • Téma povídky je volné, ale musí se týkat záhad, tajemství, nadpřirozena nebo mystiky. Nemusí jít o přímou vlastní zkušenost, může to být i fikce.
  • Soutěž bude probíhat od 1. ledna do 31. března 2024. Vyhodnotíme v dubnu.
  • Vybereme tři nebo čtyři výherce, kteří budou odměněni.
  • Příspěvky posílejte na mailovou adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
  • Do předmětu mailu napište název povídky a stejně pojmenujte dokument, do nějž vepište své jméno a příjmení, věk, případně pár informací o sobě, připojte svou mailovou adresu + poštovní adresu pro zaslání případné odměny.
  • Rozsah povídky je maximálně 12 000 znaků s mezerami.
Banner tajemno1

Dodatek redakce:

Samozřejmostí je, aby povídka byla originálním autorským počinem a nebyla dosud nikde publikovaná. Každý soutěžící může do naší soutěže přihlásit maximálně jeden příspěvek.

Názvy souborů s povídkami ponechte, prosím, bez diakritiky (háčků a čárek), aby nedošlo k destrukci a nečitelnosti znaků. Nepoužívejte neobvyklé fonty a formátování textu (například barvy nebo obrázky), porotcům se to nemusí zobrazovat správně.

Organizátoři si vyhrazují možnost při nedostatku příspěvků zrušit celou soutěž. Administrátor soutěže si taktéž vyhrazuje právo kdykoli v průběhu soutěže vyřadit z ní a jejího hodnocení práce prokazatelně nepůvodní, přepisy a odvozeniny prací již zveřejněných, stejně jako příspěvky s nevhodným obsahem.

Osobní údaje slouží pouze k účelům pořádání soutěže, pro lepší komunikaci se soutěžícími a statistickým účelům a nebudou poskytnuty třetí straně bez svolení autora. Autor zasláním svého díla do soutěže souhlasí s případnou publikací povídky na webu www.kultura21.cz a s možným sdílením na facebooku. Autor se nesmí účastnit soutěže jako porotce.

Těšíme se na vaše příspěvky!


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Básně z jazzové dásně potěší

BasneJazz perexJana Koubková oslaví tento rok na konci října významné životní jubileum. Nejen proto vydalo nakladatelství Galén její v pořadí již třetí knížku (předchozí dvě jsou Recepty proti samotě a Zutí provádím s chutí).

Divadlo

Burani slavnostně otevřeli novou divadelní sezonu

VýstřižekDivadlo BURAN TEATR je už hodně let součás...

Film

Soudce, který spáchal těžký zločin. Nebo ne?

soudce 200Malé americké město, tam je soudce veleváženou osobou. Alespoň navenek, protože za dveřmi jeho domova už to tak zřejmé být nemusí. Jaké by to asi bylo, kdyby vás vychovával muž, u kterého není jasné, jestli je víc despota, nebo člověk, který chce za...