Fotoreportáž z 6.th GRAND NATIONAL+ mistrovství ČR V ZÁVODECH DRAGSTERŮ

Fotoreportáž z 6.th GRAND NATIONAL+ mistrovství ČR V ZÁVODECH DRAGSTERŮ

Tisk

dragstery perexNEJVĚTŠÍ AKCE svého druhu v Čechách, VELKÁ LETIŠTNÍ DRÁHA plná ADRENALINOVÉHO SPORTU  opět uvítala EVROPSKÉ DRAGSTER MONSTERY a stala se místem EVROPSKÝCH ZÁVODŮ DRAGSTERŮ. A stejně jako loni, i letos byl u toho náš fotograf Rudolf Hojdar.

Co čekalo na diváky? Ve dnech 29.5.-31.5.2015 se objevila CORVETTE,COBRA a další Americké káry, k vidění byla KASKADÉRSKÁ SHOW,  JET DRAGSTER S TRYSKOVÝM MOTOREM, UNIKÁTNÍ NIGHT SHOW, MONSTER DĚTSKÝ DEN se 40 NEOTŘELÝMI ATRAKCEMI PRO DĚTI ZDARMA VČETNĚ VSTUPU.

Děti pobavila KOUZELNÁ ŠKOLKA S MICHALEM NESVADBOU, mohly si vyzkoušet JÍZDU V PRAVÉM AMERICKÉM ŠKOLNÍM AUTOBUSU, své umění předvedl FAKÍR JAFAR, SOUTĚŽEMI JE PROVEDL KLAUNE HUGO.

dragstery2

ROCK-music-VILDA ČOK, DODO DOLEŽAL,SEVEN S, KAMBOD-ŽA,KRYPTON, MENHIR   
Dr.BUBEN-BIKER SOUTĚŽE o příjemné ceny.

DĚTI I DOSPĚLÁCI si dále přišli na své při ukázkách vojenské techniky a bohatém programu s ARMÁDOU ČR.

Na fotky se můžete podívat zde:

www.dragsters.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Monika Valentová: „Bojím se asi tak desetkrát denně“

monika valentova 200Monika Valentová vloni vydala tři knihy pro děti. Zdá se, že snad zanevřela na dospělé čtenáře. Po skvělých sbírkách povídek Hafni! a jiné povídky, Mrkev pro vězně a Nelidské zdroje, které napsala pod dívčím jménem Petrlová, si teď...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Praha 12 dává šanci handicapovaným spoluobčanům

Handicapovaní perexHandicapovaní spoluobčané z obecně prospěšné společnosti Focus nebo učni Odborného učiliště pro žáky s více vadami v Komořanech zkrášlili Prahu 12 záhony i stromy.

...

Literatura

Nechte se pohltit knihou Temná hmota

temna hmota perexKoncem května vydalo nakladatelství Knižní klub ponurý příběh Blake Crouche Temná hmota. Vymakaný příběh s přesahem do světa fyziky o životních rozhodnutích, která navždy mohou měnit naše životy, si zaslouží pozornost i vás!

Divadlo

Vzpomínky legendární tanečnice Josefíny Bakerové

josephine-bakerova-pametiNakladatelství Ikar vydalo staronovou knížku pamětí legendární tanečnice Josefíny Bakerové. Tato publikace francouzského novináře a spisovatele Marcela Sauvage vyšla u n...

Film

Baltasar Kormákur zavítá v květnu do Prahy uvést svůj film Hluboko, výjimečný příběh o vůli a síle přežít

Hluboko plakat 200Mezinárodně vyhledávaný režisér, scenárista a příležitostný herec Baltasar Kormákur je v českém prostředí patrně nejvíce známý díky krimi snímku Severní blata (2006), který na ka...