Bounce!Bounce! v legendárním Chapeau Rouge

Bounce!Bounce! v legendárním Chapeau Rouge

Tisk
ImageSobotní večer v Chapeaue Rouge patřil skutečné párty. Dnes již legendární podnik, se třemi patry, čtyřmi bary a kvalitní muzikou pravidelně do svého programu přidává akci Bounce!Bounce!. Projekt dvou členů kapely Sunshine se letošním prvním večerem vrhnul do třetí sezóny. A nejen to, večírek se rozrostl do všech pater klubu, na každém podiu se tančilo až do rána a rozhodně bylo o co stát!


S nápadem na projekt přišel zpěvák Kay Buriánek, ke kterému se připojil i baskytarista kapely Tuzex. Chapeau Rouge se jim stalo základnou, počáteční hraní jednou za dva měsíce se po úspěších zkrátilo na půlku a tak energii jako DJ´s začali vozit i do jiných měst. Brno je jejich další pravidelnou zastávkou, či na ně můžete zajít i v Hradci Králové, Olomouci nebo Znojmě. Plzeňské párty mají dokonce větší návštěvnost, než samotné koncerty kapely. Že projekt je velice úspěšný je nasnadě a tak letošním vstupem do třetí sezóny se minimálně v Praze párty o něco rozrostla. Tři patra klubu v režii Kaye byla nesporně hudební lahůdkou a každý návštěvník si přišel na své.

Image

V Chapeau Baru hrál Ed Bass, který je rezidentním DJ se svou Dutty Electro Nite. V Undergroundu, který je sedm metrů pod zemí, se nejprve odehrál živý koncert. Benešovští The Linings jsou s Bounce!Bounce! úzce spjatí. Na jejich prvním koncertě v rodném městě jim totiž Kay a Tuzex hostovali. O následnou afterparty se postaralo výborné DJ´s duo QOTA neboli Queens of the Absolut. Královny za mixážními pulty s neskutečnou energií dokázali předávat sílu na parket až do páté hodiny ranní. Neobvyklé holčičí duo má za sebou afterparty nejen po této kapele, ale postaralo se i o zábavu po některých koncertech Vypsané Fixy na podzimním turné či vystupovalo na loňském pražském Majálesu. A nakonec v prostředním patře hrála zakladatelská dvojice, která nenechala tančící návštěvníky ani na vteřinu vydechnout.



“Na žánry kašleme, stejně jako na uniformitu podobně laděnejch akcí” tak zní Kayova slova o párty, která se už stává legendárním večerem nejen v Chapeau Rouge. Příští noc Bounce!Bounce! v klubu bude patřit i dalším hostům. Na horním baru bude opět hrát DJ Ed Bass, v Undegroundu na živo budou řádit No Distance Paradise s následnou after ABAB vs.Tenten a uprostřed již tradičně duo, kterému příznivci šílených nocí a divoké jízdy vyjadřují velké díky!

Zdroj foto: www.chapeaurouge.cz, facebook


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Hana Hindráková přináší další napínavý příběh z exotického prostředí

hindrakova perexSe spisovatelkou Hanou Hindrákovou už jsme na našich stránkách hovořili v září loňského roku. Nyní se znovu setkáváme u příležitosti vydání její další knihy s názvem Dobrovolnice, který se odehrává v Keni....

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Ateliér života Vladimíra Kafky: Místo k životu

atelier zivota perexNemohlo být lepšího názvu pro tuto knihu, kterou čteme s vědomím, že brzy tomu už bude rok, co tu s námi Vladimír Kafka není. Chybí svým klientům, svým čtenářům, ale nejvíc své rodině a své ženě. Právě ta se chopila úkolu a p...

Divadlo

Celebrity

Celebrity 200Představení Celebrity je spíše než hrou hořkou výpovědí o stavu dnešní doby, a to nejen života celebrit, chcete-li slavných osobností, ale i našich životů a toho, co vše jsme schopni obětovat v zájmu naší důležitosti.

Film

Mezipatra 2012: Dolan a Laurence svádějí boj za emancipaci jako jeden muž

laurence anyways dolanZ řady nesporně zajímavých tvůrců, jejichž snímky se objevily na programu letošního ročníku festivalu queer filmů Mezipatra a stojí za pozornost, má třiadvacetiletá režisérská hvězda z Québecu Xavier ...