Porotkyně Diana Mórová: „Aj keď som kritická, budem taká, aby som nikoho neurazila.“

Porotkyně Diana Mórová: „Aj keď som kritická, budem taká, aby som nikoho neurazila.“

Tisk

Talent rozhovor 200Přinášíme vám rozhovor s dlouholetou tváří TV JOJ Dianou Mórovou, kterou v těchto dnech můžete vídat v Televizi Prima. Je totiž novou porotkyní v soutěži Česko Slovensko má talent. Kromě herectví je známá také z různých zábavných show např. Hvězdy na ledě, ve kterých obsadila přední příčky. Vzhledem k tomu, že si sama vyzkoušela reality show, může divákům nabídnout jiný úhel pohledu než jen z pozice porotkyně. Kromě toho je známá svým perfekcionizmem a upřímností, může se tak stát „ženským katem“.

 


Diano, vítám vás u našeho rozhovoru. Jak jste se těšila na roli porotkyně?


Musím priznať, že som nebola v žiadnej porote, ani v škole… Preto som mala veľký stres. Nevedela som, do čoho idem na rozdiel od ostatných porotcov.  Nakonec stres opadol a ja som videla nejedno nádherné číslo.  Myslím si, že sme sa našli skvelá partia. Teší ma, že som ich súčasťou.


Byla to pro vás velká výzva? Rozmýšlela jste se, než jste nabídku přijala nebo jste kývla hned?


Do talentu ma oslovil režisér Jeffo Minařík so slovami, že som vyhrala všetky súťaže, v ktorých som bola, tak prečo by som  nemohla byť porotkyňa. Přiznávám však, že ma lámali veľmi dlho, lebo nerada kritizujem, možno tak seba. Potom som si povedala, že toto som ešte nevyskúšala, tak to vyskúšam. A neoľutovala som.

Talent rozhovor 1


Máte vystudováno herectví, získala jste různé divadelní ceny a navíc jste se účastnila i několika tanečních show. Proto se zdá, že pro vystupující budete mít pochopení. Bude to tak?


Aj keď som kritická, budem taká, aby som nikoho neurazila, ale keď vidím niečo dobré, poviem, že je to výborné a keď je niečo zlé, tak to skritizujem, ale v norme.


Soutěž je o talentu a ten se může projevovat různě. Přesto zde bývá hodně zpěváků a tanečníků, popřípadě kouzelníků. Pro koho máte slabost vy?


Páčili sa mi rôzne čísla. Uchvátila ma laserová šou, uchvátila ma skupina, ktorá spieva. Išli mi zimomriavky při jednom tanečníkovi, ktorý tancoval tak precítene, že som vnímala každý jeho pohyb. A dostalo ma aj jedno dievča z Oravy. Tá tak zaspievala, že nám všetkým padli sánky. Tá si ani neuvedomovala, aký je veľký talent.


S tím souvisí i letošní novinka – zlatý bzučák, který porotce může využít jen jednou a posunout tak soutěžícího rovnou do živých přenosů. Dokážete v tomto být rozvážná a vyčkat na opravdovou bombu?


Určite áno. Aj keď to bolo ťažké, pretože sme mali len jednu možnosť a pekných čísel bolo veľa.

Talent rozhovor 2


Vašimi kolegy jsou Jaro Slávik, Lucie Bílá a Jakub Prachař. Znáte se se všemi? Nebojíte se nějakých rozporů? Jste připravená stát si pevně za svým?


Porotu som nepoznala osobne, ale počas natáčania sme sa zblížili a myslím si, že sme vytvorili dobrú štvoricu.


Na závěr se zeptám, kdybyste vy sama šla do soutěže Česko Slovensko má talent, co byste předvedla?


Pravdu povediac, veľmi neviem. V minulosti som robila vrcholový šport – gymnastiku. Nikdy som nechcela byť herečkou. Avšak moja pedagogička Lea Zemanová mi povedala, že mám síť na VŠMÚ, že mám na to talent. Spočiatku som sa tomu bránila, napomoh som skúsila. Člověk môže mať talent na rôzne věci, důležitá je však aj tvrdá práca.


Děkuji za rozhovor!

Zdroj foto: FTV Prima


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Arnošt Vašíček: Musí to být láska na první pohled. Šíleně bláznivá, která vás pohltí

archiv Arnošt VašíčekPZe svých cest za odhalováním záhad a tajemna si přivezl spisovatel a scénárista Arnošt Vašíček řadu velmi zajímavých artefaktů a sám sbírá muzejní repliky záhadných archeologických nálezů. A právě téměř dvě stovky jedinečných exponátů, které ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Herečka Veronika Kubařová: „Všechny role jsou jako moje děti“

200rozMladičkou Veroniku Kubařovou můžete znát z především z nejen teenagerovských filmů Rafťáci, Ženy v pokušení, Můj vysvlečenej deník či Lidice. Momentálně však tvrdě zkouší v Městských divadlech pražských Markétu. Kterou? Lazarovou! Její premiéra proběhne...


Literatura

Uvědomte si, jak se loví hlupáci

jak se lovi hlupaci perexManagement Press před pár dny vydalo knihu dvou nositelů Nobelovy ceny za ekonomii George A. Akerlofa a Roberta J. Shillera s výstižným názvem Jak se loví hlupáci: Ekonomie manipulace a klamu. Čtenářům by měla pomoci, ...

Divadlo

James Harries a další známí i začínající umělci vystoupí za záchranu kostela na Festivale KUKOKLI: 21. – 23. července

Festival KUKOKLI  foto Vojtěch Krunt 15Léto a festivaly pod širým nebem zkrátka patří k sobě. Návštěvníky všech generací od 21. do 23. července přivítá KUKOKLI 2023. Šestý ročník multižánrového festivalu opět oživí chátrajíc...

Film

MILENCI Z OPAČNÝCH STRAN VÁLKY

spojenci200Robert Zemeckis má na svém kontě mnohem zdařilejší tituly (upozorním aspoň na Forresta Gumpa), nežli jsou nyní uvádění SPOJENCI. Snadno postřehneme, že v dramatické konstrukci povrchní, klišovitý příběh, sepsaný scenáristou Stevenem Knightem, nedo...