Zápasník Jiří Procházka ztvárnil hlavní roli ve videoklipu Eddie Stoilow. Singl je předzvěstí nového EP

Zápasník Jiří Procházka ztvárnil hlavní roli ve videoklipu Eddie Stoilow. Singl je předzvěstí nového EP

Tisk

Eddie Stoilow 200Pražská pop-rocková skupina Eddie Stoilow se hlásí o slovo zbrusu novým videoklipem, jehož hlavním hrdinou je UFC zápasník Jiří Procházka v netradiční roli. Klip vznikl k singlu So Many Times, který je společným dílem frontmana Honzy Žampy a hudebního producenta Ondřeje Jančoviče známého pod pseudonymem DJ Dafonic. Píseň je první ochutnávkou z nadcházející kolaborace Eddie Stoilow & DJ Dafonic a pilotním singlem ze společného připravovaného EP, které vyjde v příštím roce.

Singl So Many Times představuje po zvukové, stylové i produkční stránce start nové éry Eddie Stoilow. „S DJem Dafonicem jsem spolupracoval už v minulosti na několika skladbách. Výsledek byl vždycky super. Je to jeden z nejlepších současných moderních producentů, kterého znám. Skvěle se dohromady doplňujeme. Ačkoli zvuk a styl je moderně hozený do elektroniky, samotný song je pořád založen na ,písničce‘. To je vidět i u So Many Times. Je to dynamická, pestrá skladba, ale zároveň i pořádně melancholická,“ popisuje Honza Žampa.

Klip k singlu So Many Times vznikl pod vedením Daniela Horníka a Jaroslava Zderadičky ze společnosti FILMZLICINCOMPANY, kterým se povedlo skvěle uchopit celý příběh a dát mu správný tvar i krásný obraz. Tato talentovaná dvojice tvůrců už má na svém kontě celou řadu úspěchů. Mezi jejich poslední díla patří například klip k písni Pomalu od Marka Ztraceného. Video se natáčelo v nočním Brně.

Eddie Stoilow 1

Ústřední postavou videoklipu je zápasník Jiří Procházka v roli zarmouceného mladého muže, který je těžce zkoušen životem. Snaží se utíkat před vzpomínkami na svoji tragicky zesnulou lásku, ale nedaří se mu to a jeho dívka tak žije alespoň v jeho srdci dále. „S Honzou jsme kamarádi a moc mě potěšilo, že jsem si mohl střihnout tuhle roli v jeho klipu. Natáčení bylo super, celý mě to hrozně bavilo. Dost pro mě znamená i samotný děj klipu, jde o hodně citlivý téma, který se odráží i do mého osobního života,“ popisuje Jiří Procházka. Roli jeho lásky ztvárnila mladá talentovaná herečka Vivien Machková.

Eddie Stoilow vznikli v roce 2003. Stihli vydat čtyři studiová alba, poslední Jupiter vyšlo v roce 2016. Mezi jejich nejúspěšnější písničky patří hity Baby, Frozen a singl With You, se kterým se skupina v roce 2018 dostala až na úplný vrchol českého přehledu nejhranějších skladeb v rádiích. V roce 2012 si v Polsku s Eddie Stoilow zahrál na bicí brankář Petr Čech, jenž si na koncert odskočil mezi dvěma zápasy fotbalového Eura. V roce 2019 Eddie Stoilow předskakovali slavným The Rasmus na jejich evropském turné.

Singl So Many Time je k přehrání i na dalších streamovacích platformách.

Zdroj foto: Honza Žampa


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Naučte se pořádně využívat bylinky české zahrádky
 

bylinky 200Vydavatelství CPress se drží moderních trendů a tak vydalo knihu zaměřenou na bylinky z našich zahrad od zkušené farmářky z jižních Čech.

...

Divadlo

Na podzim do divadla: Listopad

200divO prázdninách divadla nehrají představení, ale připravují se na další sezonu. Díky nám si můžete vybrat, na co v podzimních měsících vyrazíte. Tentokrát vás zveme hru s příznačným názvem Listopad v podání Šaldova divadla.

...

Film

Jak si nevzít princeznu: Sympatické sudičky, cestování časem a komplot proti osudu

Jak-si nevzit princeznu (2)

Česká televize uveřejnila na Štědrý večer zbrusu novou koprodukční pohádku v režii Karla Janáka podle scénáře Petra Hudského s názvem Jak si nevzít princeznu. Dle očekávání i tato nová pohádka vyvolala mezi ...