Nepropásněte koncerty talentovaných holek z Lollipopz

Nepropásněte koncerty talentovaných holek z Lollipopz

Tisk

 lollipopz 2LQLollipopz je nová jedinečná dívčí skupina, která překypuje barvami i neutuchající energií. Tyto čtyři mladé rošťandy mají za sebou již řadu koncertů po celé republice a také mnoho plánů do budoucna, tak se podívejte, co jsou tyto talentované slečny zač.

 

Lollipopz je nový hudební projekt dětí pro děti, který na našem trhu svou originalitou nemá obdoby. Jde o čtyři rozverné holky ve věku od 8 do 10 let, které se daly dohromady v listopadu 2015. Ela, Bára, Lara a Nika mají barevné paruky, se kterými mají i sladěné kostýmy a svými písničkami baví děti již od předškolního věku. Navíc je cílem projektu, aby se děti bavily a rodiče byli přesvědčeni o tom, že to není jen pasivní zábava. Lollipopz totiž předvádějí nejen hudební, ale také pohybové kreace a dokážou tak vtáhnout posluchače do svého příběhu.

Příběh je daleko, předaleko, poblíž Mléčné dráhy, kde existuje malá barevná planetka s těmito čtyřma holkami, které milují vše bláznivé, barevné a k tomu ještě sladké. Svůj volný čas nejraději tráví tancováním, zpíváním, ale také vymýšlením velmi zvláštních tvarů lízátek těch nejúžasnějších chutí. Jednou se jim podařilo vytvořit opravdu zvláštní lízátko. Smíchaly své 4 nejoblíbenější barvy a pak jak po duhové dráze se díky tomuto obřímu lízátku přenesly na naši planetu Zemi, kde prožívají úžasná dobrodružství.

Hudbu Lollipopz má na svědomí Michal Pešout a Petr Panocha, je hravá a jejich melodie si ihned zapamatujete i zamilujete. Nejen generaci Lollipopz budou také blízké texty, které rozhodně nejsou jen o lízátkách a jsou z pera Karla Andrease Stieblinga.

Těmito dvěma termíny to rozhodně nekončí, na podzim je toho ještě mnoho připraveno, ale nechte se překvapit, co si rozdováděné Lollipopz připraví…

5P5C4956 white

Více informací o Lollipopz:

www.lollipopz.cz
https://www.facebook.com/lollipopzofficial/
https://www.instagram.com/lollipopzofficial/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Kapelník Fleretu: „Když s námi zpívá 25-tisícový dav, kam se na nás hrabou Alexandrovci.“

fleret zdenek hrachovyFolková skupina Fleret, která nedá dopustit na valašskou krajinu, je populární nejen na Moravě. Jejím velmi důležitým článkem byla „královna lidové písně“ Jarmila Šuláková. Nejen o ní si s námi povídal kap...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Vášeň ku knihe alebo príbeh emancipácie žien

zeny200Ako napovedá názov knihy, pôjde o vášeň, o silné emócie a zmenu sociálneho postavenia. To všetko má za následok kniha. Dnes vymierajúci predmet, do ktorého musíme mládež nútiť, v 18. storočí kľúč k pokroku a vzdelanosti.

...

Divadlo

Švandovo divadlo představuje dramaturgický plán pro sezónu 2022/2023. V premiéře uvede Kabaret Winton, 1984 podle Orwella i aktuální inscenaci tvůrce z Ukrajiny

svandovo divadlo 200Premiéru původní české hry Srpnové světlo Martina Františáka, uvedení dlouho očekávaného titulu Kabaret Winton, na jehož scénáři spolupracovala spisovatelka Kateřina Tučková, drama 1984 podle slavného románu George Orwella v režii...

Film

Legendární parta aneb Když zeměkouli ovládneme strachem

legendarni partaDalší americký animovaný film, s málo vtipným názvem Legendární parta, je dílem společnosti UP – DreamWorks. Studio, které stvořilo Shreka a Madagaskar se ...