Kapela ZAKÁZANÝ OVOCE natočila klip plný drog, sexu a celebrit

Kapela ZAKÁZANÝ OVOCE natočila klip plný drog, sexu a celebrit

Tisk

zakazany ovoce20000Punkrocková kapela ZAKÁZANÝ OVOCE má na youtube.com skoro půl milionu fanoušků. Nyní točili provokativní klip ve spolupráci s režisérkou Ivannou Benešovou. V dalších rolích se objevila řada celebrit. Dominu s bičem v ruce hraje sexbomba Taťána Makarenko, druhou divoženku ztvárnila finalistka letošní České Miss Zuzana Juračková a Václav Upír Krejčí si zahrál masturbujícího „securiťáka“. Klip plný odvážných scén, drog a alkoholu se natáčel v hotelu Ambassador v centru Prahy.

Čtyřčlenná kapela se rozhodla natočit videoklip ke skladbě Groupie. Skladba sama o sobě vypovídá o divokém životě rockerů. „Je to o tom, co nás na muzice baví nejvíc. Holky, drogy, prachy a sex,“ říká k textu skladby zpěvák Pišto. Pro realizaci klipu kapela oslovila režisérku Ivanna Benešovou, která se do povědomí dostala díky celovečernímu fiktivnímu dokumentu Zneužívaný nebo dokumentu Jak se dělá porno. „Všechny naše předchozí klipy točili režiséři muži. Tak jsme si řekli, že je na čase konečně oslovit nějakou pěknou babu. Ivanna je nejen dostatečně pěkná, ale taky profesionál. Do týdne od doby, co jsme ji oslovili, jsem držel v ruce scénář a za dva týdny se už točilo,“ říká Pišto.

zakazany ovoce

Děj klipu popisuje divokou párty na hotelovém pokoji, kde vedle mohutného popíjení alkoholu a šňupání kokainu probíhají také sadomasochistické hrátky. V těch exceluje modelka Taťána Makarenko, která bičuje holé tělo kytaristy. Asistuje jí při tom finalistka letošního ročníku České Miss Zuzana Juračková. Kytarista naříká bolestí, protože rány z biče jsou skutečné, nikoli hrané jen pro oko kamery. I rány na jeho zádech jsou reálné. „Vzhledem k tomu, že obě holky jsou neherečky, bylo jednodušší nechat je, aby vše dělaly doopravdy, takže bičování, poutání a polštářová bitva byla reálná a skutečně drsná, bez hraní a bez příkras,“ říká režisérka Ivanna Benešová a dodává, že štáb pouze za kamerou kontroloval, aby slečnám nevykouklo ze spodního prádla více, než je vhodné.

zakazany ovoce2

Další hvězdou v klipu je Václav Upír Krejčí. Zahrál si roli hotelového hlídače, který sedí u bezpečnostních obrazovek. Nejprve je zděšen tím, co se na pokoji odehrává. Nakonec se ale u obrazovek rozvášní natolik, že sám začne onanovat. „Bylo to poprvé v životě, kdy jsem někomu vysvětlovala, jak má správně masturbovat. Ale musela jsem si ho zrežírovat, aby to na kameře vypadalo dobře. A musím říct, že působil jako velký profesionál a ani netradiční role se nezalekl,“ míní Benešová.

zakazany ovoce upir krejci

Ani členové kapely nebyli nahoty ušetřeni a většina z nich musela v rámci role také v Adamově rouše běhat po hotelu. Vedle toho všeho se natáčelo také proskakování skleněnou tabulí stolu, tančení na nábytku, lámání židlí, zapalování koberců a záclon. Není proto divu, že si turisté v hotelu stěžovali na rušení nočního klidu. Štábu proto byla dodatečně za natáčení vystavena pokuta ve výši 100 euro.

zakazany ovoce4

Natáčelo se 27. a 28. dubna. Ve druhý zmiňovaný den trvalo natáčení 20 hodin v kuse. „Začali jsme v neděli v poledne a skončili dopoledne v pondělí. Unaveni jsme ani nebyli, spíše nabuzeni. A já pak dlouho nemohl usnout, takže jsem ještě stihl vymyslet námět na další klip,“ říká zpěvák Pišto. Odvážný a pobuřující klip k písni Groupie vyjde koncem měsíce května.

zakazany ovoce3

Zdroj foto: archiv skupiny


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Snažím se hledat témata, která souvisí se společenským děním“, říká režisér David Šiktanc

siktanc perexŠvandovo divadlo uvedlo premiéru hry ze 70.let na motivy románu Heinricha Bölla, která je díky svému kontroverznímu tématu poplatná i dnešní době. Co o ní říká její režisér David Šiktanc a co by podle něj měli diváci brát na zřetel?...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Angela Hartfield: Dotek lásky

dotek lasky perexMalá knížečka a výkladové karty. Co bych z této sady nejvíce vyzdvihla? Určitě obrázky. Úžasné ilustrace Josephine Wall jsou něčím, co vám utkví v paměti. Dokonce bych řekla, že její obrázky jsou velm...

Divadlo

Může půl promile alkoholu zajistit šťastnější život?

Chlast perexMartin (Petr Stach), učitel dějepisu, Nikolaj (Jacob Erftemeijer), učitel psychologie, Peter (Tomáš Petřík), učitel hudby, a Tommy (Robert Jasków), učitel tělocviku, již dávno rezignovali na své plány a sny. Doběhlo je vyhoření.

...

Film

Gladiátor je taky sportovec

200filmFilm Gladiátor (2000) byl ve své době jedním z nejlepších filmů vůbec. Více než dvouhodinové drama, které kombinuje zručné švihání mečem a citové vydírání, je výsledkem nejenom značné filmové evoluce, ale taky té společenské. Russell Crowe v něm totiž...