Kouzelnická show Továrna na zázraky znovu uvítá diváky

Kouzelnická show Továrna na zázraky znovu uvítá diváky

Tisk

Tovarna na zazraky 200„Kdo se bojí smrti, o život už přišel,“ říká mladý český iluzionista Michal Nesveda, který se vrací na jeviště Divadla pod Palmovkou se svým dechberoucím představením Továrna na zázraky. V něm dokonale ošálí váš mozek a předvede triky, nad kterými vám zůstane rozum stát. Jedním z nich je i únik z tisícilitrové nádrže, na který si v Čechách zatím nikdo jiný netroufl. První diváky přivítá 7. listopadu.

 

Kouzelník a mentalista Michal Nesveda je zpět se svou nejnovější show Továrna na zázraky. Divadlo pod Palmovkou, které je jeho domovskou scénou, se na chvíli promění v kouzelnické šapitó, kde se dějí „zázraky“. V představení, které si skvěle užijí děti i dospělí, představí triky světového formátu, jež vám zamotají hlavu. Jedním z nich je i slavné kouzelnické číslo proslulého mága Harryho Houdiniho – únik z tisícilitrové nádrže. „Strach nás provázel poslední rok a půl. Tímto trikem se snažím dokázat i to, že svůj strach můžeme nebo možná musíme překonat,“ vyzývá Michal Nesveda. Obtížnost triku svědčí i o tom, že si na jeho provedení v Čechách nikdo jiný netroufl. Kromě tohoto nebezpečného čísla vás Michal naučí, jak vybrat výherní čísla do Sportky, a na jevišti se objeví i stroj, který vás na okamžik vrátí do dětství.

Představení je inspirováno knihou Mozek, továrna na zázraky, kterou napsal neznámý kouzelník pro svou vnučku. Michal ji našel, už když byl malý, ale až nyní se k ní vrátil a říká: „Pořád ještě věřím na kouzla a vy byste měli taky. Zázraky se dějí!“ Na natěšené diváky ve foyer divadla čeká i jedna novinka, a to foto stěna s levitací.

tovarna na zazraky1

Po delší odmlce se Michal Nesveda na jevišti objeví ve večerním představení 7. listopadu. Následovat bude odpolední a večerní představení 10. prosince. Další termíny a podrobnější informace k představení najdete na www.tovarnanazazraky.cz.

Michal Nesveda se kouzelnickému umění věnuje od raného dětství. Absolvoval desítky kouzelnických představení a zkušenosti získával nejen po Evropě, ale i v dalekém Japonsku a Las Vegas v USA, kde se učil od těch největších světových kouzelníků. Ve svých 26 letech má za sebou několik úspěchů ze soutěžních festivalů v ČR i zahraničí. Svou první show, kterou nazval Nekonečno snů, vymyslel v 21 letech. Jeho vzorem je David Copperfield pro jeho propojení emocí s hudebním doprovodem.

 Tovarna na zazraky plakat

Zdroj foto: Vln Production

Více informací: www.tovarnanazazraky.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Bejzo z Polemic: „Nálady sa v takom početnom týme zvyknú často meniť...“

bejzo polemicSlovenská legenda ska Polemic si užívá léta plnými doušky, a to především na festivalech. Nyní hráli i v samotném olympijském Londýně. Nejen o něm nám něco pověděl leader skupiny Bejzo.

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Na žižkovskou Kliniku je svolána solidární snídaně, SŽDC hodlá objekt vyklidit!

Klinika perexKolektiv žižkovské Kliniky svolává na ráno 10. ledna do domu protestní setkání a společnou snídani. Objekt, kde sídlí Autonomní sociální centrum Klinika, má být v ten den vyklizen. Učiní tak exekutor a rozhodla o tom Správa železniční dopr...


Literatura

Kráska a zvíře okupují vedle kin i knihkupectví

Kraska a zvire Egmont perexJiž více než tři týdny okupuje česká kina filmová pohádka Kráska a zvíře s nepřekonatelnou Emmou Watson v hlavní roli. U této příležitosti vyšla v nakladatelství Egmont i knižní verze, která je výrazně inspirova...

Divadlo

Zlínské divadlo součástí celosvětového unikátního projektu na podporu Běloruska

Urazeni200Městské divadlo Zlín se jako první v České republice zapojí do scénických čtení současné běloruské hry Uražení. Bělo/R/usko. Akce je součástí celosvětového projektu Insulted. Belarus(sia) Worldwide Readings. Jde o vyjádření podpory a sounáležitosti...

Film

Argo – povedený film o bizarní záchranné akci

argo 4O tom, že Ben Affleck je minimálně o třídu lepší režisér než herec, už nemá smysl se zmiňovat, protože filmový fanoušek tohle dobře ví a slyší ze všech stran. Už jeho výtečný debut v podobě perfektní kriminálky Gone Baby Gone (někdy...