Říčanský kostelík místem videoklipu Zuzany Stirské a Fine Gospel Time

Říčanský kostelík místem videoklipu Zuzany Stirské a Fine Gospel Time

Tisk

gospel perexKostelíček v Říčanech byl místem natáčení videoklipu k písni známé z kultovního filmu Sestra v akci I Will Follow Him, kteour nazpíval soubor Fine Gospel Gime se Zuzanou Stirskou. Asi rok ležel v šuplíku, než se ho ujala Ivana Davidová, držitelka dvou Českých lvů za střih. A je to podívaná!

 


Znamenitý a živý videoklip, v němž si zahráli Jaroslava Obermaierová, Vlastimil Harapes, Karel Voříšek, Karel Vágner, Petr Jablonský, Richard Sacher, Pepa Fousek, Jiří Štěpnička, Zuzana Baudyšová, Bohuslav Svoboda a další, byl slavnostně pokřtěn v rámci Gospelového večera se Zuzanou Stirskou a souboru Fine Gospel Tim. Ten se uskutečnil ve vinohradském klubu Golden WingZ. Večerem provázel Richard Sacher.


Koncerty v Rokoku i U Hasičů
Zuzana Stirská představila soubor, zazpívali společné písničky, představili se i sólisté a sólistky, zazněla i píseň, původně nazpívaná Věrou Špinarovou, Bílá Jawa 250. Na počest Špinarové si přítomní připili. Nejbližší koncert Final Gospel Time se uskuteční v neděli 23. dubna v Rokoku, následně 22. října v Divadle U Hasičů. Se samostatným programem Jen já a klavír se Zuzana Stirská představí 4. května v divadle Semafor.

gospel


Příspěvek dětskému domovu
Koupí lístku do tomboly přítomní přispěli dětskému domovu v Krásné Lípě na to, aby tamní děti mohly jet do Itálie. Díky sbírkám a sponzorským darům již třetí rok jezdí, bez toho by si to dětský domov nemohl dovolit. Děti se střídají, aby si moře, sluníčka a pohody užily opravdu všechny. Každý, kdo si lístek do tomboly zakoupil, získal kalendář ALL TV, která se na slavnostním večeru podílela, čtyři šťastlivci vyhráli další ceny.


Foto: Facebook ALL Television – Gospelová ALL Television Party


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Inspiraci nacházím v každodenním životě,“ říká Daniel Barták, který uspěl v naší literární soutěži u poroty i čtenářů

daniel bartak literarni soutezNa jaře letošního roku jsme vyhlásili literární soutěž. Soutěžící měli napsat erotickou povídku. Je pravdou, že hned na počátku si porotci museli vyjasnit i to, co je ještě erotika a co už je za hranou… V ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Seznamte se s richhikingem


jak jsem stopoval letadlo 200Nedávno vyšla v edici Bizbooks zajímavá knížka s poutavým názvem Jak jsem stopoval letadlo. Její autor, Stanislav Gálik s tímto tématem také objel republiku se sérií přednášek, protože rozhodně má co předa...

Divadlo

Na podzim do divadla: Největší z pierotů

200divDivadla mají za sebou přípravy na další sezonu a díky nám si můžete vybrat, na co v podzimních měsících vyrazíte. Ojedinělou kombinaci činohry, šansonu a pantomimy nabídne říjnová premiéra Městského divadla Zlín Největší z pierotů.

...

Film

Festival francouzského filmu

festival franouzskeho filmuFestival unikátní francouzské kinematografie opět čeká další ročník. Tentokrát jubilejní, patnáctý! Deset předpremiérových titulů z celkových padesáti tří snímků, velké filmové hity, krátkometrážní ...