Pirátští Alestorm v srpnu vydají nové CD!

Pirátští Alestorm v srpnu vydají nové CD!

Tisk

alestorm 200Skupina Alestorm vznikla v roce 2004 a je populární svou folkmetalovou muzikou s pirátskými prvky. Za svou existenci vydala tři alba a nyní oznámila informace o čtvrtém, které se bude jmenovat Sunset on the Golden Age a na světlo světa se dostane 1. srpna 2014.

 

 

Deska vyjde u Nuclear Blast a bude obsahovat těchto 10 skladeb:
1 - Walk the Plank
2 - Drink
3 - Magnetic North
4 - 1741 (The Battle of Cartagena)
5 - Mead from Hell
6 - Surf Squid Warfare
7 - Quest for Ships
8 - Wooden Leg!
9 - Hangover
10 - Sunset on the Golden Age

O písních zatím Alestorm nechtějí více prozrazovat, ale Hangover je cover letního tanečního hitu od Taio Cruz a Flo Rida. „Opravdu to funguje, věřte mi,“ glosuje kytarista a zpěvák Chris Bowes. Na výsledek si budeme muset počkat, ale minimálně textově se to k Alestorm bude hodit. Však posuďte sami u poslechu originálu.

 

Autorem přebalu desky je Ingo Römling, který měl na starosti i jejich předešlá alba. Obsahuje hromadu pirátských lodí, které dělají to, co umí nejlíp - střílejí na sebe. Děla jsou cool. A nebe je rudé, což značí západ slunce.

Název alba The Golden Age of Piracy je odkazem na dobu přibližně 1680 až 1720, kdy všichni slavní piráti dělali svou práci v Karibiku. Kradly se poklady, kopalo se do britského námořnictva, drancovaly se ženy a podobně. Tyto věci musely jednoho dne skončit, proto jsme je využily jako obecné téma alba. Ale samozřejmě nechybí ani písně o pití a párty.

alestorm

Pokud byste si chtěli zkrátit čas do vydání The Golden Age of Piracy nebo zveřejnění dalších novinek o něm, můžete si naplánovat jejich koncert na festivalu Made of Metal v pátek 15. srpna v Hodoníně.

Zdroj foto: alestorm.net


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Petr Klemeš: „Program nám letos narostl o několik set procent.“

chillibrani 200Festival milovníků pálivého Chillibraní se bude konat 5. září 2015 na brněnském koupališti Riviéra. Připraven je celodenní program pro děti a dospělé, kterému dominuje soutěž Mistrovství ČR a SR v pojídání pálivého - Chilližrout 2015. O to...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Uchvátil vás svět smrtek Neala Shustermana? Vraťte se do něj díky originálním povídkám

Kosen perexBestsellerovou sérii Smrtka asi není třeba představovat. Napínavá trilogie o světě, kde neexistuje smrt a kde lidský život může trvale ukončit jen smrtka, vyniká nejen neotřelým tématem, ale i poutavým zpracováním, a tak není divu, že si získala ob...

Divadlo

Třeskutý duel vlašáku a mungo klíčků v Divadle Kalich

zenazapultemperexKoloniály se smíšeným zbožím nejsou jen tak obyčejné obchody. Nejen za pultem, ale také před pultem mezi regály s různorodým artiklem se denně odehrávají podivuhodné lidské i potravinové příběhy. Proto není divu, ...

Film

Horký letní den s aktéry filmu Tajemství a smysl života

tajemstvi zivota a smysl 200Píše se sobota 3. srpna roku 2013. Budím se v časných hodinách, celý natěšený, že dnes strávím příjemné dopoledne/odpoledne s herci áčkového formátu na place natáčení filmu Tajemství a smysl života