Jan Bendig s Michalem Davidem vydávají společný klip Dávno vím z luxusní vily

Jan Bendig s Michalem Davidem vydávají společný klip Dávno vím z luxusní vily

Tisk

bendig david 200Po úspěšné spolupráci s Lucií Bílou si mladý zpěvák Jan Bendig plní další velký sen. Je jím song Dávno vím, ke kterému si přizval velikána české hudební scény. Není jím nikdo jiný než Michal David.

 

 

Výpravnému videoklipu ala telenovela dominují zapeklité vztahy na pozadí kulis stylové vily. Natáčelo doma u miliardáře Leona Tsoukernika, který vůbec poprvé pustil natáčecí štáb do svého obýváku plného luxusních starožitností a dalších cenností.

O hlavní role se kromě interpretů postarali účastníci reality show Love Island Mirka Pikolová a Gabriela Gašparová s Petrem Havránkem. Ti sice ve skutečnosti tvoří pár, ve videoklipu si ale zahráli tajné milence. "Jsme rád, že moji milou hraje právě Gabča a nemusel jsem postelovou scénu hrát s nějakou jinou holkou. O to příjemnější natáčení to bylo," uzavírá se smíchem Havránek.

bendig david 1

Píseň složil Jan Bendig a nejen česky, ale vůbec poprvé také romsky si v ní zazpíval Michal David. "Byl jsem překvapený, jak skvěle Michal romsky zpívá. Perfektní výslovnost. Moc příjemně mě překvapil," říká Honza. „S Honzou se mi skvěle spolupracovalo. Je to mladý sympaťák, který na sobě neustále pracuje a takové lidi mám rád. Věřím, že se song bude našim fanouškům líbit," dodává Michal David.

Kromě romštiny si Michal David poprvé zkusil také videoklip s nádechem telenovely, který v portfoliu ještě nemá. „Kdokoli zatím klip viděl, ptal se mě na další díl. Takže možná budeme muset spolu s Michalem napsat další píseň,“ uzavírá se smíchem Honza a není vůbec daleko od pravdy. Michal David totiž zahostuje na jeho koncertě ve Foru Karlín, který se uskuteční 23. února. Tam dále vystoupí také Lucie Bílá, Monika Bagárová, Refew nebo Marsell.

Více informací:

https://www.ticketmaster.cz/artist/jan-bendig-vstupenky/999610
https://www.instagram.com/michal_david_oficialni/
https://www.instagram.com/bendigjan/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Jak se nenechat napálit

Nove zbrane vlivu perexSociálně-psychologické vědecké práce Roberta B. Cialdiniho, psané popularizujícím stylem, a tedy všeobecně srozumitelné, jsou nám známy už delší čas jako zaručená kvalita. Po původních Zbraních vlivu po letech přichází...

Divadlo

Slam poetry: Básníci do ringu!

slam poetry plakatek200Již ve čtvrtek 7. února se po osmé v pražském klubu Rock Café uskuteční exhibice českého slamu. První letošní velká akce přivítá mistra loňského roku i zahraničního hosta. Startuje se úderem...

Film

Febiofest zakončilo dojemné drama Pořád jsem to já

febio plakat 200V pátek 17. dubna byly slavnostně ukončeny Regionální ozvěny mezinárodního filmového festivalu Praha – Febiofest a tím i celý 22. ročník této oslavy filmu. U této příležitosti byl promítán také Oscarem ověnčený film s názvem Pořád jsem j...