Skupina Lollipopz spojí síly s Dádou Patrasovou

Skupina Lollipopz spojí síly s Dádou Patrasovou

Tisk

lollipopz 200Dětmi milovaná Dáda Patrasová se rozhodla spolupracovat s holkami ze skupiny Lollipopz. Jejich první společná akce se uskuteční už v neděli 6. listopadu v Městské knihovně v Praze.

 

 

Půjde o zábavnou dětskou show s názvem Tancujeme s Dádou, kde nebudou chybět oblíbení kosáci Oskar s Klárou nebo žížala Julie. Skupina Lollipopz zde zazpívá a zatančí několik svých písniček a Dáda Patrasová je představí jako své nové kamarádky a parťačky.

Pro děti toho bude v Městské knihovně v Praze připraveno mnohem více: povídání, písničky, soutěže a také velká dětská diskotéka, v rámci které si mohou zatančit všechny děti v sále.

Lollipopz s Dádou Patrasovou do konce roku společně chystají další překvapení…

lollipopz

Lollipopz je nový hudební projekt dětí pro děti, který na našem trhu svou originalitou nemá obdoby. Jde o čtyři rozverné holky ve věku od 8 do 10 let, které se daly dohromady v listopadu 2015. Ela, Bára, Lara a Nika mají barevné paruky, se kterými mají i sladěné kostýmy a svými písničkami baví děti již od předškolního věku. Navíc je cílem projektu, aby se děti bavily a rodiče byli přesvědčeni o tom, že to není jen pasivní zábava. Hudbu Lollipopz má na svědomí Michal Pešout a Petr Panocha, texty jsou pak z pera Karla Andrease Stieblinga.

Více informací o Lollipopz:

www.lollipopz.cz
https://www.facebook.com/lollipopzofficial/
https://www.instagram.com/lollipopzofficial/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Peter Nagy: „Mám sám so sebou taliansky vzťah: nenávidím sa a milujem sa zároveň.“

peter nagyJeden z nejpopulárnějších zpěváků Slovenska, Peter Nagy, si s námi popovídal o škole, fotografování i písničkách.

 

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Obrázkové putování po mapách světa

mapy 200Nakladatelství Host vydalo ilustrovaný atlas světa, určený primárně dětem, ale i dospělí si zde mohou přijít na své. Kniha nabízí obrázkové putování po 42 zemích a 6 kontinentech na 51 dvoustranách s nádherně zdobenými okraji. Upoutávka na tuto zajímavo...

Divadlo

Medicus: Dechberoucí příběh o touze umět pomáhat

Medicus200Historické období mezi 8. a 13. stoletím se v islámu označuje jako zlatý věk. Zatímco Evropa procházela temným středověkem, bojovala proti různým nájezdům a teprve se v ní ustalovaly budoucí národy, na Dálném východě probíhal obrovský vědecký, ekonomi...

Film

Quentin Tarantino a jeho Historky z podsvětí

tarantino perexQuentin Tarantino se narodil 27. března roku 1963 své teprve šestnáctileté matce. Jeho otec ho opustil velmi brzy, a tak jeho matka byla samoživitelka. Když neměl kamarády, tak svůj volný čas věnoval četbě komiksu, seriál...