Zima se vrací! Pletené doplňky Mill31 z peruánské vlny zahřejí

Zima se vrací! Pletené doplňky Mill31 z peruánské vlny zahřejí

Tisk

MIll31 200Objevte kouzlo měkkých a hřejivých ručně pletených kousků, které vyrábí Jana Šindlerová pod značkou Mill31. Janu naučila plést její babička a i když ze začátku více párala než pletla, nevzdala to a dnes obléká nejen svou rodinu, ale i stále se rozšiřující řady spokojených zákaznic.

 

V nabídce Mill31 najdete ručně pletené svetry, čelenky, čepice a šály. To vše z té nejkvalitnější peruánské vlny bez jakýchkoli umělých vláken. Jana Šindlerová navíc chystá spoustu novinek a portfolio její značky se tak významně rozrůstá.

Nejprve pro ni bylo pletení jen zábavou, způsobem jak relaxovat a přijít na jiné myšlenky. Bavilo ji to ale čím dál víc, a díky podpoře blízkých, přerostla její pletařská vášeň až v založení vlastního brandu. „Odvahu mi dodal partner a já si nakonec řekla proč ne a založila Mill31. Je krásné dělat to, co člověk miluje,“ vysvětluje Jana Šindlerová.

Základním stavebním kamenem značky jsou bezesporu svetry. Ty se dají pořídit v různých variantách, střizích, velikostech a barvách. Mezi nejoblíbenější a nejprodávanější patří oversize verze. Na e-shopu ovšem najdete i další produkty - čepice, šály a čelenky. Okouzlí vás nejen jejich design a ruční zpracování, ale především materiál. Jana Šindlerová hojně používá nejkvalitnější 100 % peruánskou vlnu, která je měkká, jemná a oproti té klasické nekouše. Rozdíl poznáte na první dotek. Peruánská vlna neobsahuje umělá vlákna a opravdu zahřeje. Vedle ní používá také hedvábí, mohér s hedvábím a vlnu z alpak.

mill31 svetry

Kvalitní čepici si můžete vybrat jak ve variantě s lemem, tak stylovou spadlou. Je teplá a huňatá a rozhodně vám nerozcuchá účes. Stejně tak čelenky z kolekce Mill31 jsou elegantní a široké tak akorát, aby vám hezky držely na místě a zahřály uši.

Mill31 cepice

Pokud hledáte variabilní módní kousek, rozhodně neuděláte chybu koupí maxi šály. Je nadýchaná, měkoučká a krásně zahřeje. Nosit se dá klasicky kolem krku, přes ramena nebo ji můžete doplnit koženým páskem a vytvořit z ní nevšední vestu. Každý zákazník si čepici, šálu i čelenku může doplnit štítkem nebo kováním.

Pokud jste si ze stálé nabídky Mill31 nevybrali, nesmutněte. O svůj oblíbený kousek nebo barvu si můžete napsat a bude vám vyroben na míru dle vašich přání a preferencí.

Nově na e-shopu naleznete ručně pletené plyšové medvídky.

mill31 medvidek

Více informací: www.mill31.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jirka Hadaš: „Mám vždy velkou radost, když s námi děti blbnou a řádí a jsou spokojené.“

hadas perexZanedlouho se bude v Amfíku Bukovina u Uherského Hradiště konat velká akce pro děti – Pigyáda. Na ní se objeví dětmi oblíbený kouzelník Jirka Hadaš, který je velmi dobrým kamarádem s prasátkem Pigym. Neváhali jsme proto a položili mu několik ot...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Diář červené propisky na rok 2023

diar (2)

Máte už svůj diář na příští rok? Pokud ne, máme pro vás jedinečný tip! Diář červené propisky 2023 od nakladatelství Euromedia Group a autorek Karly Tchawou Tchuisseu a Sabiny Strakové. A co tento diář nabízí?

...

Z archivu...


Literatura

Tvrdý jak voda - varování před totalitou "kulturních revolucí"

tvrdy jako voda perexTvrdý jak voda je tvrdá politická satira, román, kde se mísí humor a emoce. Univerzální lidské drama o povaze moci, nebezpečí pýchy a síly touhy, jež se valí navzdory všemu a všem, jen směr nikdo z nás nezná.

...

Divadlo

Divadlo Šumperk uvede premiéru legendárního příběhu Přelet nad kukaččím hnízdem

prelet200Přelet nad kukaččím hnízdem bude první premiérou nové sezóny v Divadle Šumperk. Proběhne v sobotu 10. září a v dramaturgii Michaela Sodomky, překladu Luďka Kárla a režii Jiřího Š. Hájka se představí oblíbení šumperští herci.

...

Film

Film ZER měl pražskou derniéru, režisér s hercem byli přivítáni kurdskými šálami

ZER perexPražská derniéra filmu ZER tureckého režiséra s kurdskými kořeny Kazima Öz, který získal řadu ocenění na různých festivalech, se uskutečnila ve velkém stylu. Film byl dvakrát za sebou promítán ve vršovickém kině Pilotů, zúčastnil se nejen režisér,...